Het geplaagde Club Brugge moet het de komende vijf weken ook zonder zijn Spaanse middenvelder Victor Vazquez stellen. De Zweed Fredrik Stenman heeft dan weer de looptraining hervat na zijn langdurige blessure. Victor Vazquez liep in de competitiewedstrijd bij SK Lierse (3-2) een sleutelbeenbreuk op en ging donderdag reeds onder het mes. Club Brugge meldt dat de spelverdeler een vijftal weken buiten strijd zal zijn.

Overvolle ziekenboegDe Brugse ziekenboeg breidt daarmee nog wat verder uit. Ook Vadis Odjija-Ofoe, Vazquez' vervanger tegen Lierse, is twijfelachtig voor de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem. De middenvelder ondervindt immers lichte hinder aan de voet en trainde niet mee met de groep.

Voor Lior Refaelov (hamstrings) komt de wedstrijd sowieso te vroeg. Thibaut Van Acker (bof) is twee weken out. Ook aanvoerder Carl Hoefkens (enkelblessure) is tijfelachtig. Wat betreft Michael Almebäck en Tom Högli wordt de beslissing na de training van zaterdag genomen.

Frederik Stenman

Toch is er ook goed nieuws voor Club Brugge: De Zweedse verdediger Fredrik Stenman heeft na zijn langdurige blessure de looptraining hervat.

Ook Thomas Meunier, Niki Zimling en Jim Larsen zetten hun revalidatie verder. (Belga/KVDA)

Het geplaagde Club Brugge moet het de komende vijf weken ook zonder zijn Spaanse middenvelder Victor Vazquez stellen. De Zweed Fredrik Stenman heeft dan weer de looptraining hervat na zijn langdurige blessure. Victor Vazquez liep in de competitiewedstrijd bij SK Lierse (3-2) een sleutelbeenbreuk op en ging donderdag reeds onder het mes. Club Brugge meldt dat de spelverdeler een vijftal weken buiten strijd zal zijn. Overvolle ziekenboegDe Brugse ziekenboeg breidt daarmee nog wat verder uit. Ook Vadis Odjija-Ofoe, Vazquez' vervanger tegen Lierse, is twijfelachtig voor de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem. De middenvelder ondervindt immers lichte hinder aan de voet en trainde niet mee met de groep. Voor Lior Refaelov (hamstrings) komt de wedstrijd sowieso te vroeg. Thibaut Van Acker (bof) is twee weken out. Ook aanvoerder Carl Hoefkens (enkelblessure) is tijfelachtig. Wat betreft Michael Almebäck en Tom Högli wordt de beslissing na de training van zaterdag genomen. Frederik Stenman Toch is er ook goed nieuws voor Club Brugge: De Zweedse verdediger Fredrik Stenman heeft na zijn langdurige blessure de looptraining hervat. Ook Thomas Meunier, Niki Zimling en Jim Larsen zetten hun revalidatie verder. (Belga/KVDA)