De interlandbreak heeft Club Brugge duidelijk geen deugd gedaan. Een na de pauze onherkenbaar Club liep zo al tegen de derde nederlaag van het nog prille seizoen aan. Opvallend, Club kon dit seizoen in vier uitwedstrijden geen enkele keer winnen.

Bij de rust stond Blauw-zwart nochtans 0-1 voor, na een vroeg doelpunt van de Nederlander Ruud Vormer (7.). Na de pauze bezorgden treffers van Noe Dussenne (58.) en Marko Scepovic (61.) RMP de eerste zege van het seizoen.

Met tien punten uit zeven wedstrijden blijven de Bruggelingen voorlopig op de derde plaats, op drie punten van leiders RSC Anderlecht en KV Oostende. Moeskroen-Péruwelz blijft ook na de zege rode lantaarn, maar met vijf punten komt de club wel op gelijke hoogte met Lokeren en Westerlo.

(Belga/RR)

De interlandbreak heeft Club Brugge duidelijk geen deugd gedaan. Een na de pauze onherkenbaar Club liep zo al tegen de derde nederlaag van het nog prille seizoen aan. Opvallend, Club kon dit seizoen in vier uitwedstrijden geen enkele keer winnen. Bij de rust stond Blauw-zwart nochtans 0-1 voor, na een vroeg doelpunt van de Nederlander Ruud Vormer (7.). Na de pauze bezorgden treffers van Noe Dussenne (58.) en Marko Scepovic (61.) RMP de eerste zege van het seizoen.Met tien punten uit zeven wedstrijden blijven de Bruggelingen voorlopig op de derde plaats, op drie punten van leiders RSC Anderlecht en KV Oostende. Moeskroen-Péruwelz blijft ook na de zege rode lantaarn, maar met vijf punten komt de club wel op gelijke hoogte met Lokeren en Westerlo. (Belga/RR)