Na het verlies tegen Sporting Lokeren (2-3) doet het gerucht de ronde dat Club Brugge trainer Georges Leekens op straat zet. Kirsten Willem, conversation manager van blauw-zwart, ontkent dat Leekens ontslagen is.

Club Brugge verkeert met een 2 op 12 in de competitie in een sportieve crisis. Na de nederlaag bij Newcastle (1-0) in de Europa League eiste voorzitter Bart Verhaeghe niets minder dan de drie punten in de thuiswedstrijd tegen Sporting Lokeren, maar de manschappen van Georges Leekens gingen zondagavond opnieuw onderuit (2-3).

In de stand staat Club Brugge nog steeds aan de leiding, maar blauw-zwart moet die nu delen met drie andere clubs - Zulte Waregem, RSC Anderlecht en KRC Genk. Ook de nummers vijf tot en met zeven volgen op drie punten of minder.

Verhaeghe weigerde te reageren na de nieuwe nederlaag. Op Twitter gonst het van de geruchten dat Club Brugge zijn trainer heeft bedankt voor de bewezen diensten, maar dat klopt niet. Kirsten Willem, de conversation manager van de club, heeft op Twitter de handen vol met te ontkennen dat Georges Leekens intussen ontslagen is.

Leekens zelf reageerde na het verlies op de website van Club Brugge: "Of ik de druk voel toenemen? Als je trainer bent van Club Brugge, weet je dat je met druk moet kunnen omgaan. Ik heb in de kleedkamer de reactie gezien van de spelers en die stond mij wel aan. We zullen in elk geval proberen zoveel mogelijk punten te halen voor de play-offs. We mogen immers niet denken dat we alles kunnen recht trekken in de play-offs. Dat zou de verkeerde instelling zijn. We willen allemaal Club Brugge naar de top brengen en weten waar we mee bezig zijn." (KVDA)

Na het verlies tegen Sporting Lokeren (2-3) doet het gerucht de ronde dat Club Brugge trainer Georges Leekens op straat zet. Kirsten Willem, conversation manager van blauw-zwart, ontkent dat Leekens ontslagen is. Club Brugge verkeert met een 2 op 12 in de competitie in een sportieve crisis. Na de nederlaag bij Newcastle (1-0) in de Europa League eiste voorzitter Bart Verhaeghe niets minder dan de drie punten in de thuiswedstrijd tegen Sporting Lokeren, maar de manschappen van Georges Leekens gingen zondagavond opnieuw onderuit (2-3). In de stand staat Club Brugge nog steeds aan de leiding, maar blauw-zwart moet die nu delen met drie andere clubs - Zulte Waregem, RSC Anderlecht en KRC Genk. Ook de nummers vijf tot en met zeven volgen op drie punten of minder. Verhaeghe weigerde te reageren na de nieuwe nederlaag. Op Twitter gonst het van de geruchten dat Club Brugge zijn trainer heeft bedankt voor de bewezen diensten, maar dat klopt niet. Kirsten Willem, de conversation manager van de club, heeft op Twitter de handen vol met te ontkennen dat Georges Leekens intussen ontslagen is. Leekens zelf reageerde na het verlies op de website van Club Brugge: "Of ik de druk voel toenemen? Als je trainer bent van Club Brugge, weet je dat je met druk moet kunnen omgaan. Ik heb in de kleedkamer de reactie gezien van de spelers en die stond mij wel aan. We zullen in elk geval proberen zoveel mogelijk punten te halen voor de play-offs. We mogen immers niet denken dat we alles kunnen recht trekken in de play-offs. Dat zou de verkeerde instelling zijn. We willen allemaal Club Brugge naar de top brengen en weten waar we mee bezig zijn." (KVDA)