Club was doorlopend de betere ploeg, maar vergat de kansen af te maken en doet zo geen goede zaak in de strijd om de derde plaats in deze groep, waarin Real Madrid en Paris Saint-Germain buiten categorie zijn.

In het duel tussen die twee grootmachten stuurde een sterk PSG Real Madrid met een 3-0 pandoering huiswaarts. Thomas Meunier schreef de 3-0 op zijn naam. PSG komt zo aan de leiding in groep A met drie punten, twee meer dan Club Brugge en Galatasaray, die eerder op de dag 0-0 gelijk speelden.

Dinsdag verloor een ontstellend zwak Racing Genk al met 6-2 op bezoek bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg, ook in die groep de op papier zwakste tegenstander.

Op de tweede speeldag staat Club op 1 oktober voor een verplaatsing naar het Santiago Berbabeustadion van het Real van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard, een dag later speelt Genk gastheer voor het Napoli van Dries Mertens.

Andere groepen

In groep C heeft Kevin De Bruyne met Manchester City een makkelijke 0-3 uitzege geboekt bij Shaktar. Atalanta, met Timothy Castagne op de bank, kende een moeilijke avond bij Dinamo Zagreb (4-0).

Atletico Madrid en Juventus hebben woensdagavond de punten gedeeld in de topper van groep D na een 2-2 gelijkspel. In de andere wedstrijd uit de poule heeft Lokomotiv Moskou een verrassende 1-2 uitzege geboekt op het veld van Bayer Leverkusen.

In Groep B heeft Bayern München met een 3-0 thuisoverwinning Rode Ster Belgrado eenvoudig opzijgezet.

Club was doorlopend de betere ploeg, maar vergat de kansen af te maken en doet zo geen goede zaak in de strijd om de derde plaats in deze groep, waarin Real Madrid en Paris Saint-Germain buiten categorie zijn.In het duel tussen die twee grootmachten stuurde een sterk PSG Real Madrid met een 3-0 pandoering huiswaarts. Thomas Meunier schreef de 3-0 op zijn naam. PSG komt zo aan de leiding in groep A met drie punten, twee meer dan Club Brugge en Galatasaray, die eerder op de dag 0-0 gelijk speelden.Dinsdag verloor een ontstellend zwak Racing Genk al met 6-2 op bezoek bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg, ook in die groep de op papier zwakste tegenstander. Op de tweede speeldag staat Club op 1 oktober voor een verplaatsing naar het Santiago Berbabeustadion van het Real van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard, een dag later speelt Genk gastheer voor het Napoli van Dries Mertens.Andere groepenIn groep C heeft Kevin De Bruyne met Manchester City een makkelijke 0-3 uitzege geboekt bij Shaktar. Atalanta, met Timothy Castagne op de bank, kende een moeilijke avond bij Dinamo Zagreb (4-0). Atletico Madrid en Juventus hebben woensdagavond de punten gedeeld in de topper van groep D na een 2-2 gelijkspel. In de andere wedstrijd uit de poule heeft Lokomotiv Moskou een verrassende 1-2 uitzege geboekt op het veld van Bayer Leverkusen. In Groep B heeft Bayern München met een 3-0 thuisoverwinning Rode Ster Belgrado eenvoudig opzijgezet.