Voor de Club Moments, zoals de marktplaats zal heten, slaat Club de handen in elkaar met de Amerikaanse blockchainexpert Simba. Daar zullen supporters dan bijvoorbeeld doelpunten, unieke videobeelden of zelfs quotes van spelers kunnen aankopen.

Club benadrukt dat het niet de bedoeling is om torenhoge prijzen te vragen voor de NFT's. 'We willen niet het Sotheby's van de Brugse sportmomenten worden. We willen beschikbaar blijven voor alle fans', aldus Bob Madou, chief business officer bij Club Brugge.

Voor de Club Moments, zoals de marktplaats zal heten, slaat Club de handen in elkaar met de Amerikaanse blockchainexpert Simba. Daar zullen supporters dan bijvoorbeeld doelpunten, unieke videobeelden of zelfs quotes van spelers kunnen aankopen. Club benadrukt dat het niet de bedoeling is om torenhoge prijzen te vragen voor de NFT's. 'We willen niet het Sotheby's van de Brugse sportmomenten worden. We willen beschikbaar blijven voor alle fans', aldus Bob Madou, chief business officer bij Club Brugge.