Maton voetbalde eerder voor het Noord-Franse Wasquehal, tegen de Belgische grens. In 2019 maakte hij de overstap naar de academie van PSG om er voor de U17 te spelen. Dit jaar werd hij bij de U19 van de Parijse ploeg gehaald.

De jonge doelman sluit voorlopig bij beloftenploeg Club NXT aan. Daar konden ze een nieuw sluitstuk gebruiken na het vertrek van Sef Van Damme richting Zulte Waregem. Nick Shinton en Senne Lammens staan dan weer dicht bij de Brugse hoofdmacht nu de Amerikaan Ethan Horvath vertrokken is.

Maton voetbalde eerder voor het Noord-Franse Wasquehal, tegen de Belgische grens. In 2019 maakte hij de overstap naar de academie van PSG om er voor de U17 te spelen. Dit jaar werd hij bij de U19 van de Parijse ploeg gehaald. De jonge doelman sluit voorlopig bij beloftenploeg Club NXT aan. Daar konden ze een nieuw sluitstuk gebruiken na het vertrek van Sef Van Damme richting Zulte Waregem. Nick Shinton en Senne Lammens staan dan weer dicht bij de Brugse hoofdmacht nu de Amerikaan Ethan Horvath vertrokken is.