'Oscar Duarte liep een tweedegraadsverrekking in de dij op en is niet 100 procent fit, dus hij gaat niet met de selectie mee naar Panama,' maakte teamdokter Alejandro Ramirez bekend. Duarte speelde de match tegen Paraguay wel nog uit, maar is er tegen Panama dus niet bij.

Een en ander betekent dat de centrale verdediger ook onzeker is voor de openingswedstrijd van Club Brugge tegen Standard in Play-off 1, volgende maandag om 14.30 uur. Blauw-zwart wacht op de terugkeer van zijn sterkhouder voor een verdere diagnose.

Play-off 1 start zondag 5 april met het duel tussen AA Gent en Kortrijk om 20 uur. (KVDA)

'Oscar Duarte liep een tweedegraadsverrekking in de dij op en is niet 100 procent fit, dus hij gaat niet met de selectie mee naar Panama,' maakte teamdokter Alejandro Ramirez bekend. Duarte speelde de match tegen Paraguay wel nog uit, maar is er tegen Panama dus niet bij.Een en ander betekent dat de centrale verdediger ook onzeker is voor de openingswedstrijd van Club Brugge tegen Standard in Play-off 1, volgende maandag om 14.30 uur. Blauw-zwart wacht op de terugkeer van zijn sterkhouder voor een verdere diagnose.Play-off 1 start zondag 5 april met het duel tussen AA Gent en Kortrijk om 20 uur. (KVDA)