Club Brugge maakte meteen duidelijk dat het ook dit seizoen met titelambities start. Vooral de eerste helft speelde blauw-zwart erg sterk. Bij de rust had het ook 0-3 of 0-4 kunnen zijn.

In de tweede periode haalde Brugge de voet van het gaspedaal, echter zonder Mechelen de kans te geven om iets terug te doen.

Zaterdag trekt RSC Anderlecht naar Moeskroen-Péruwelz, ontvangt Sint-Truiden Lokeren, neemt Zulte Waregem het tegen Eupen op en geeft Charleroi Waasland-Beveren partij. Zondag staan Westerlo - Standard, Genk - Oostende en Kortrijk - AA Gent op het programma.

(Belga/RR)

Club Brugge maakte meteen duidelijk dat het ook dit seizoen met titelambities start. Vooral de eerste helft speelde blauw-zwart erg sterk. Bij de rust had het ook 0-3 of 0-4 kunnen zijn. In de tweede periode haalde Brugge de voet van het gaspedaal, echter zonder Mechelen de kans te geven om iets terug te doen. Zaterdag trekt RSC Anderlecht naar Moeskroen-Péruwelz, ontvangt Sint-Truiden Lokeren, neemt Zulte Waregem het tegen Eupen op en geeft Charleroi Waasland-Beveren partij. Zondag staan Westerlo - Standard, Genk - Oostende en Kortrijk - AA Gent op het programma.(Belga/RR)