De wedstrijd was nog maar pas op gang gefloten toen doelman Copa met een smak tegen de doelpaal terechtkwam en met een zware hersenschudding naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Hij werd vervangen door Jugoslav Lazic, maar die werd in de rest van de eerste helft bijna niet meer op proef gesteld.

Het was zelfs Lokeren dat op voorsprong klom. Na een leuke actie van De Pauw mocht Harbaoui van dichtbij de 0-1 voorbij Kujovic trappen.

Club kon geen vuist maken, maar in de blessuretijd van de eerste helft lukte Lestienne toch de gelijkmaker (1-1), bijna een exacte kopie van zijn tweede doelpunt tegen Anderlecht.

Na de kampwissel verhoogde Club de druk, maar de Oost-Vlamingen gaven geen krimp. Lokeren leek stand te houden, maar tien minuten voor affluiten brak Refaelov met een knap afstandsschot toch de ban voor de Bruggelingen (2-1). (Belga/MI)

De wedstrijd was nog maar pas op gang gefloten toen doelman Copa met een smak tegen de doelpaal terechtkwam en met een zware hersenschudding naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Hij werd vervangen door Jugoslav Lazic, maar die werd in de rest van de eerste helft bijna niet meer op proef gesteld. Het was zelfs Lokeren dat op voorsprong klom. Na een leuke actie van De Pauw mocht Harbaoui van dichtbij de 0-1 voorbij Kujovic trappen. Club kon geen vuist maken, maar in de blessuretijd van de eerste helft lukte Lestienne toch de gelijkmaker (1-1), bijna een exacte kopie van zijn tweede doelpunt tegen Anderlecht. Na de kampwissel verhoogde Club de druk, maar de Oost-Vlamingen gaven geen krimp. Lokeren leek stand te houden, maar tien minuten voor affluiten brak Refaelov met een knap afstandsschot toch de ban voor de Bruggelingen (2-1). (Belga/MI)