Club buigt achterstand om tegen Charleroi: 3-1

Op de vijfde speeldag in play-off I won leider Club Brugge met 3-1 van Charleroi. Bij de rust stond Brugge nog 0-1 achter.

Kalifa Coulibaly opende de score in de 25e minuut. Kort voor rust moest Charleroi, dat ook al Neeskens Kebano moest missen, zonder Coulibaly verder. De doelpuntenmaker moest geblesseerd naar de kant.

In de tweede helft zette Club de situatie recht. José Izquierdo scoorde in de 51e en 65e minuut. Diep in blessuretijd maakte invaller Tuur Dierckx er nog 3-1 van.

Club Brugge kwam al in elke wedstrijd van de play-offs op achterstand. Alleen in Kortrijk (2-0) leidde dat ook tot een nederlaag. In de stand heeft met 41 punten vijf punten voor op AA Gent (36), dat donderdag naar Anderlecht (35) trekt. Kortrijk, dinsdag met 3-1 te sterk voor Standard, is met 33 punten vierde. Charleroi (32) en Standard (30) sluiten de rangen.