Club Luik is dakloos sinds ex-voorzitter André Marchandise in 1995 het stadion op Rocourt verkocht aan bouwpromotoren. Vandaag staat op die plek een Kinepoliscomplex.

Het nieuwe stadion komt ook op Rocourt, amper een kilometer van de oude site, op de plek waar nu de kazerne Leman staat. De kostprijs van het stadion is niet bekend, de werken aan het jeugdcomplex worden gefinancierd door het Waals gewest (75 procent) en de stad (25 procent).

Vandaag werkt de voormalige eersteklasser zijn thuiswedstrijden af in Seraing. Sportief probeert de vijfvoudige kampioen, twee jaar geleden overgenomen door lokale investeerders, voor de derde keer om uit vierde klasse weg te geraken. (PS)

Club Luik is dakloos sinds ex-voorzitter André Marchandise in 1995 het stadion op Rocourt verkocht aan bouwpromotoren. Vandaag staat op die plek een Kinepoliscomplex. Het nieuwe stadion komt ook op Rocourt, amper een kilometer van de oude site, op de plek waar nu de kazerne Leman staat. De kostprijs van het stadion is niet bekend, de werken aan het jeugdcomplex worden gefinancierd door het Waals gewest (75 procent) en de stad (25 procent). Vandaag werkt de voormalige eersteklasser zijn thuiswedstrijden af in Seraing. Sportief probeert de vijfvoudige kampioen, twee jaar geleden overgenomen door lokale investeerders, voor de derde keer om uit vierde klasse weg te geraken. (PS)