Het is al de tweede keer dat deze wedstrijd van de vierde speeldag uitgesteld moet worden. Aanvankelijk stond het duel op zondag 20 september geprogrammeerd, maar de club diende toen een aanvraag tot uitstel in nadat meer dan zeven spelers uit de A-kern positief hadden getest op het coronavirus. Ook het duel van afgelopen weekend tegen de beloftenploeg van Club Brugge moest om dezelfde reden uitgesteld worden.

De A-kern van Westerlo verblijft sinds vorige week woensdag en nog minstens tot en met dinsdag in quarantaine nadat bij twaalf personen een coronabesmetting werd vastgesteld. Voor het duel tegen Deinze wordt vrijdag een nieuwe datum gezocht. Komende zaterdag ontvangt Westerlo in principe RWDM, op de zesde speeldag in de tweede afdeling.

Het is al de tweede keer dat deze wedstrijd van de vierde speeldag uitgesteld moet worden. Aanvankelijk stond het duel op zondag 20 september geprogrammeerd, maar de club diende toen een aanvraag tot uitstel in nadat meer dan zeven spelers uit de A-kern positief hadden getest op het coronavirus. Ook het duel van afgelopen weekend tegen de beloftenploeg van Club Brugge moest om dezelfde reden uitgesteld worden. De A-kern van Westerlo verblijft sinds vorige week woensdag en nog minstens tot en met dinsdag in quarantaine nadat bij twaalf personen een coronabesmetting werd vastgesteld. Voor het duel tegen Deinze wordt vrijdag een nieuwe datum gezocht. Komende zaterdag ontvangt Westerlo in principe RWDM, op de zesde speeldag in de tweede afdeling.