In deze 212 pagina's tellende voetbalbijbel vind je zes pagina's info per eersteklasseclub met daarin de meest volledige gegevens per speler (zijn clubs, zijn gewicht, lengte, interlands, etcetera) en zowat alle relevante en historische weetjes per club. Daarbovenop ook een dossier over de acht clubs van de nieuw opgerichte reeks 1B. Een analyse van hun sterktes en zwaktes, de trainer en de vedette van de ploeg. Als zelfs sportjournalisten zich doorheen het seizoen beroepen op dit document weet je dat er weinig completere voetbalgidsen bestaan.

Naast de dossiers zijn er nog interviews met sterkhouders van de topclubs, zoals bijvoorbeeld Björn Engels (Club Brugge) en Matthieu Dossevi (Standard), of nieuwkomers, zoals doelman Jacob Rinne bij AA Gent en Sofiane Hanni bij Anderlecht. Als leuke uitsmijter geeft onze redactie nog haar 'Tien om te zien' mee, een jaarlijkse traditie waarbij we tien jonge, nog onontdekte talenten tippen voor komend seizoen.

Kortom: alles om enkele dagen leesplezier te beleven en volledig voorbereid aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League te beginnen!

In deze 212 pagina's tellende voetbalbijbel vind je zes pagina's info per eersteklasseclub met daarin de meest volledige gegevens per speler (zijn clubs, zijn gewicht, lengte, interlands, etcetera) en zowat alle relevante en historische weetjes per club. Daarbovenop ook een dossier over de acht clubs van de nieuw opgerichte reeks 1B. Een analyse van hun sterktes en zwaktes, de trainer en de vedette van de ploeg. Als zelfs sportjournalisten zich doorheen het seizoen beroepen op dit document weet je dat er weinig completere voetbalgidsen bestaan.Naast de dossiers zijn er nog interviews met sterkhouders van de topclubs, zoals bijvoorbeeld Björn Engels (Club Brugge) en Matthieu Dossevi (Standard), of nieuwkomers, zoals doelman Jacob Rinne bij AA Gent en Sofiane Hanni bij Anderlecht. Als leuke uitsmijter geeft onze redactie nog haar 'Tien om te zien' mee, een jaarlijkse traditie waarbij we tien jonge, nog onontdekte talenten tippen voor komend seizoen. Kortom: alles om enkele dagen leesplezier te beleven en volledig voorbereid aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League te beginnen!