Dat meldt de West-Vlaamse club op zijn website.

De voormalige verdediger van RSC Anderlecht en de Rode Duivels volgde begin november Ioannis Anastasiou op bij de Kortrijkzanen. Na veertien speeldagen was KV Kortrijk vijftiende en voorlaatste in de stand.

Onder De Boeck begon KVK aan een indrukwekkende remonte, waardoor de club tot op de laatste speeldag nog in de running was voor play-off 1. Uiteindelijk sloot KV Kortrijk de reguliere competitie af op de zevende plaats.

In de Beker van België werd het team van de Boeck in de halve finales uitgeschakeld door Racing Genk.

Eerder was De Boeck als hoofdtrainer aan de slag bij Cercle Brugge (2007-10), Germinal Beerschot (2010), VVV-Venlo (2011), Waasland-Beveren (2012-13) en Moeskroen (2016).

Dat meldt de West-Vlaamse club op zijn website.De voormalige verdediger van RSC Anderlecht en de Rode Duivels volgde begin november Ioannis Anastasiou op bij de Kortrijkzanen. Na veertien speeldagen was KV Kortrijk vijftiende en voorlaatste in de stand. Onder De Boeck begon KVK aan een indrukwekkende remonte, waardoor de club tot op de laatste speeldag nog in de running was voor play-off 1. Uiteindelijk sloot KV Kortrijk de reguliere competitie af op de zevende plaats. In de Beker van België werd het team van de Boeck in de halve finales uitgeschakeld door Racing Genk. Eerder was De Boeck als hoofdtrainer aan de slag bij Cercle Brugge (2007-10), Germinal Beerschot (2010), VVV-Venlo (2011), Waasland-Beveren (2012-13) en Moeskroen (2016).