De voorbije dagen werd duidelijk dat heel wat eersteklassers te kampen hebben met coronabesmettingen, maar tot een algemene afgelasting kwam het niet. Clubs die met zeven positieve gevallen kampen bij spelers die minstens 30 procent van de wedstrijden hebben afgewerkt of bij twee besmette doelmannen die op de lijst van de A-kern staan, hebben de mogelijkheid om uitstel van een wedstrijd te vragen. Daar maakt Essevee nu gebruik van. De fusieclub heeft immers af te rekenen met een coronagolf.

Komend weekend wordt in de hoogste voetbalklasse de eerste speeldag na de winteronderbreking afgewerkt. Vlak voor de winterstop moest het competitieduel tussen KV Kortrijk en Antwerp reeds uitgesteld worden vanwege een corona-uitbraak bij de bezoekers.

De voorbije dagen werd duidelijk dat heel wat eersteklassers te kampen hebben met coronabesmettingen, maar tot een algemene afgelasting kwam het niet. Clubs die met zeven positieve gevallen kampen bij spelers die minstens 30 procent van de wedstrijden hebben afgewerkt of bij twee besmette doelmannen die op de lijst van de A-kern staan, hebben de mogelijkheid om uitstel van een wedstrijd te vragen. Daar maakt Essevee nu gebruik van. De fusieclub heeft immers af te rekenen met een coronagolf. Komend weekend wordt in de hoogste voetbalklasse de eerste speeldag na de winteronderbreking afgewerkt. Vlak voor de winterstop moest het competitieduel tussen KV Kortrijk en Antwerp reeds uitgesteld worden vanwege een corona-uitbraak bij de bezoekers.