Bondscoach Roberto Martinez kan nu rekenen op 22 spelers, enkel Vincent Kompany werkt nog individueel.

Vermaelen revalideert al sinds midden mei van een hamstringblessure, maar is dus op tijd hersteld voor de tweede groepswedstrijd van de Rode Duivels, zaterdag om 14 uur Belgische tijd tegen Tunesië.

Vermoedelijk zal in die partij Dedryck Boyata nog achterin in de basis starten, hij maakte een goede beurt in de eerste wedstrijd tegen Panama (3-0 winst).

De verwachting is dat zowel Vermaelen als Vincent Kompany speelklaar raakt voor de clash met Engeland op de derde en laatste speeldag van de poulefase.

Vrijdag trainen de troepen van Roberto Martinez in het stadion van Spartak Moskou een laatste keer voor het duel tegen Tunesië.

Bondscoach Roberto Martinez kan nu rekenen op 22 spelers, enkel Vincent Kompany werkt nog individueel.Vermaelen revalideert al sinds midden mei van een hamstringblessure, maar is dus op tijd hersteld voor de tweede groepswedstrijd van de Rode Duivels, zaterdag om 14 uur Belgische tijd tegen Tunesië. Vermoedelijk zal in die partij Dedryck Boyata nog achterin in de basis starten, hij maakte een goede beurt in de eerste wedstrijd tegen Panama (3-0 winst). De verwachting is dat zowel Vermaelen als Vincent Kompany speelklaar raakt voor de clash met Engeland op de derde en laatste speeldag van de poulefase.Vrijdag trainen de troepen van Roberto Martinez in het stadion van Spartak Moskou een laatste keer voor het duel tegen Tunesië.