Er is een babyboom aan de gang bij de Rode Duivels. Nadat eerder deze week doelman Simon Mignolet zijn eerste zoontje, Lex; verwelkomde heeft nu ook Youri Tielemans vrijdag op zijn Instagrampagina de geboorte van zijn tweede dochtertje, Léana, aangekondigd. De 22-jarige middenvelder werd in maart 2017 voor het eerst papa met de geboorte van Melina.

"Het goede nieuws blijft maar komen. Welkom bij de familie", postte Tielemans. "Fier met de geboorte van onze tweede dochter, Léana. Moeder en baby stellen het goed."

Tielemans speelde donderdagavond nog de volle negentig minuten in de EK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen San Marino (9-0). De Brusselaar nam de zesde treffer voor zijn rekening. Na afloop van de partij gaf bondscoach Roberto Martinez wel al mee dat Tielemans de trip naar Kazachstan, waar de Duivels zondag spelen, niet mee hoefde te maken om zijn hoogzwangere vrouw bij te staan.

Lees ook:

Premier devils

Er is een babyboom aan de gang bij de Rode Duivels. Nadat eerder deze week doelman Simon Mignolet zijn eerste zoontje, Lex; verwelkomde heeft nu ook Youri Tielemans vrijdag op zijn Instagrampagina de geboorte van zijn tweede dochtertje, Léana, aangekondigd. De 22-jarige middenvelder werd in maart 2017 voor het eerst papa met de geboorte van Melina."Het goede nieuws blijft maar komen. Welkom bij de familie", postte Tielemans. "Fier met de geboorte van onze tweede dochter, Léana. Moeder en baby stellen het goed." Tielemans speelde donderdagavond nog de volle negentig minuten in de EK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen San Marino (9-0). De Brusselaar nam de zesde treffer voor zijn rekening. Na afloop van de partij gaf bondscoach Roberto Martinez wel al mee dat Tielemans de trip naar Kazachstan, waar de Duivels zondag spelen, niet mee hoefde te maken om zijn hoogzwangere vrouw bij te staan.Lees ook:Premier devils