1. Jean-Luc Dompé (STVV) : gaf met zijn verschroeiende versnelling en onvoorspelbare dribbels Tshimanga en co steevast het nakijken. Goed voor assist en goal.

2. Steeven Langil (Waasland-Beveren) : zelfs door twéé rechtsbacks niet af te stoppen. Liep in de blessuretijd nog eens drie man voorbij en bezorgde zijn ploeg met een voorzet-schot alsnog een punt. Twee doelpunten en een assist.

3. Jean-François Gillet (KV Mechelen) : keepte een attente wedstrijd. Speelde goed mee en dook veelvuldig en gevat in de voeten van de spelers van de tegenpartij.

4. Christian Brüls (Standard) : kende - ondanks de thuisnederlaag - een geslaagd heroptreden in de Belgische competitie. Scoorde en viel op door zijn bedrijvigheid op de rechterflank.

5. Junior Edmilson (STVV) : speelde ondanks een ribblessure fris van de lever, daarbij ook het verdedigende werk niet schuwend. Scoorde en goed voor een assist.

6. Matz Sels (AA Gent) : op de schaarse kansen van KV Kortrijk heel attent reagerend.

7. Fernando Canesin (KV Oostende) : een onmisbare schakel in de offensieve patronen die Yves Vanderhaeghe bij KV Oostende heeft uitgezet.

8. Jordi Vanlerberghe (KV Mechelen) : opgeleid als aanvaller, maar kreeg in het verleden nog maar weinig speelkansen. Jankovic ziet Vanlerberghe eerder als verdediger en voorspelt hem een grote toekomst als rechtsback.

9. Dennis Praet (Anderlecht) : zocht in de eerste speeldagen naar zijn beste vorm, maar leek tegen Lokeren toch ietwat boven water te komen. Het doelpunt in blessuretijd zorgt ongetwijfeld voor een vertrouwensboost.

10. Flavien Le Postollec (OH Leuven) : steeds goed aanspeelbaar, goed overzicht en een gave traptechniek. Was de enige Leuvenaar op niveau.

1. Jean-Luc Dompé (STVV) : gaf met zijn verschroeiende versnelling en onvoorspelbare dribbels Tshimanga en co steevast het nakijken. Goed voor assist en goal.2. Steeven Langil (Waasland-Beveren) : zelfs door twéé rechtsbacks niet af te stoppen. Liep in de blessuretijd nog eens drie man voorbij en bezorgde zijn ploeg met een voorzet-schot alsnog een punt. Twee doelpunten en een assist.3. Jean-François Gillet (KV Mechelen) : keepte een attente wedstrijd. Speelde goed mee en dook veelvuldig en gevat in de voeten van de spelers van de tegenpartij.4. Christian Brüls (Standard) : kende - ondanks de thuisnederlaag - een geslaagd heroptreden in de Belgische competitie. Scoorde en viel op door zijn bedrijvigheid op de rechterflank.5. Junior Edmilson (STVV) : speelde ondanks een ribblessure fris van de lever, daarbij ook het verdedigende werk niet schuwend. Scoorde en goed voor een assist.6. Matz Sels (AA Gent) : op de schaarse kansen van KV Kortrijk heel attent reagerend.7. Fernando Canesin (KV Oostende) : een onmisbare schakel in de offensieve patronen die Yves Vanderhaeghe bij KV Oostende heeft uitgezet.8. Jordi Vanlerberghe (KV Mechelen) : opgeleid als aanvaller, maar kreeg in het verleden nog maar weinig speelkansen. Jankovic ziet Vanlerberghe eerder als verdediger en voorspelt hem een grote toekomst als rechtsback.9. Dennis Praet (Anderlecht) : zocht in de eerste speeldagen naar zijn beste vorm, maar leek tegen Lokeren toch ietwat boven water te komen. Het doelpunt in blessuretijd zorgt ongetwijfeld voor een vertrouwensboost.10. Flavien Le Postollec (OH Leuven) : steeds goed aanspeelbaar, goed overzicht en een gave traptechniek. Was de enige Leuvenaar op niveau.