Onderlinge resultaten in de competitie:

Anderlecht - Lokeren OV 2-3

Lokeren OV - RC Genk 3-1

Standard - Lokeren OV 2-1

Lokeren OV - SV Zulte Waregem 2-4

Club Brugge - Lokeren OV 1-0

Lokeren OV - Club Brugge 0-3

RC Genk - Lokeren 0-2

Lokeren OV - Standard 0-1

SV Zulte Waregem - Lokeren OV 1-1

Lokeren OV - Anderlecht 2-1

Totaal: 13 op 30

Opvallend:

1. Topschutter Hamdi Harbaoui mist de eerste twee duels van PO1 omwille van een gele schorsing. Een euvel, maar in de reguliere competitie bewees de Braziliaan Sergio Junior Dutra dat hij zonder probleem die rol kan overnemen. Op het middenveld is er dan plaats voor Onur Kaya of Ayanda Patosi.

2. Alexander Scholz bekroonde zijn uitstekende seizoen met het winnende doelpunt in de bekerfinale tegen SV Zulte Waregem. De Deense centrale verdediger kwam uit het niets, maar toonde zich de afgelopen maanden de defensieve sterkhouder en het slot op de deur bij de Waaslanders.

3. In de rug van revelatie Hans Vanaken staat op het middenveld met het duo Koen Persoons-Killian Overmeire een onderschat brekersduo. Ze koppelen inzicht aan een groot loopvermogen, vormen het perfecte verlengstuk van coach Peter Maes.

In het oog te houden: de tomeloze ambitie van Peter Maes. Na de bekerzege is de honger naar succes van de Limburgse ex-doelman nog lang niet gestild. Het steekt bij hem dat Lokeren OV de afgelopen twee jaar in PO1 niet echt een rol van betekenis kon spelen. Daar wil hij dit keer verandering in brengen, door de topclubs wat zenuwachtig te maken en dan eventueel door de grote poort te vertrekken op Daknam.

Onderlinge resultaten in de competitie:Anderlecht - Lokeren OV 2-3Lokeren OV - RC Genk 3-1Standard - Lokeren OV 2-1Lokeren OV - SV Zulte Waregem 2-4Club Brugge - Lokeren OV 1-0Lokeren OV - Club Brugge 0-3RC Genk - Lokeren 0-2Lokeren OV - Standard 0-1SV Zulte Waregem - Lokeren OV 1-1Lokeren OV - Anderlecht 2-1Totaal: 13 op 30Opvallend:1. Topschutter Hamdi Harbaoui mist de eerste twee duels van PO1 omwille van een gele schorsing. Een euvel, maar in de reguliere competitie bewees de Braziliaan Sergio Junior Dutra dat hij zonder probleem die rol kan overnemen. Op het middenveld is er dan plaats voor Onur Kaya of Ayanda Patosi.2. Alexander Scholz bekroonde zijn uitstekende seizoen met het winnende doelpunt in de bekerfinale tegen SV Zulte Waregem. De Deense centrale verdediger kwam uit het niets, maar toonde zich de afgelopen maanden de defensieve sterkhouder en het slot op de deur bij de Waaslanders.3. In de rug van revelatie Hans Vanaken staat op het middenveld met het duo Koen Persoons-Killian Overmeire een onderschat brekersduo. Ze koppelen inzicht aan een groot loopvermogen, vormen het perfecte verlengstuk van coach Peter Maes.In het oog te houden: de tomeloze ambitie van Peter Maes. Na de bekerzege is de honger naar succes van de Limburgse ex-doelman nog lang niet gestild. Het steekt bij hem dat Lokeren OV de afgelopen twee jaar in PO1 niet echt een rol van betekenis kon spelen. Daar wil hij dit keer verandering in brengen, door de topclubs wat zenuwachtig te maken en dan eventueel door de grote poort te vertrekken op Daknam.