Onderlinge resultaten in de competitie:

RC Genk - Standard 0-2

Lokeren OV - RC Genk 3-1

RC Genk - SV Zulte Waregem 5-2

Club Brugge - RC Genk 0-2

RC Genk - Anderlecht 0-1

RC Genk - Lokeren 0-2

Standard - RC Genk 3-1

SV Zulte Waregem - RC Genk 1-0

RC Genk - Club Brugge 1-3

Anderlecht - RC Genk 2-0

Totaal: 6 op 30

Opvallend:

RC Genk sloot de terugronde af met een abominabele 13 op 45, waarmee de Limburgers exact even veel punten sprokkelden als Cercle Brugge en OHL.

Ilombe Petit Pelé Mboyo zoekt naar de goede vorm waarmee hij AA Gent verliet en dichtbij de Rode Duivels stond. De Congolese Belg geraakte slechts aan drie goals en baarde meer opzien door zijn blessures en nukkigheid dan met constante prestaties.

Het centrale verdedigingsduo Kara-Koulibaly gooide hoge open in de Europa League door zijn gestalte en het atletische vermogen. Alleen hadden ze ook een groot aandeel in de defensieve blunders die zich opstapelden de laatste maanden.

In het oog te houden:

De manier waarop László Köteles terugkeert na zijn blessure, want doublure Kristof Van Hout kende een dramatisch seizoenseinde. Vooral zijn stuntelige optreden bij zijn oud-werkgever KV Kortrijk was van een ongezien zwak niveau.

Onderlinge resultaten in de competitie:RC Genk - Standard 0-2Lokeren OV - RC Genk 3-1RC Genk - SV Zulte Waregem 5-2Club Brugge - RC Genk 0-2RC Genk - Anderlecht 0-1RC Genk - Lokeren 0-2Standard - RC Genk 3-1SV Zulte Waregem - RC Genk 1-0RC Genk - Club Brugge 1-3Anderlecht - RC Genk 2-0Totaal: 6 op 30Opvallend: RC Genk sloot de terugronde af met een abominabele 13 op 45, waarmee de Limburgers exact even veel punten sprokkelden als Cercle Brugge en OHL.Ilombe Petit Pelé Mboyo zoekt naar de goede vorm waarmee hij AA Gent verliet en dichtbij de Rode Duivels stond. De Congolese Belg geraakte slechts aan drie goals en baarde meer opzien door zijn blessures en nukkigheid dan met constante prestaties.Het centrale verdedigingsduo Kara-Koulibaly gooide hoge open in de Europa League door zijn gestalte en het atletische vermogen. Alleen hadden ze ook een groot aandeel in de defensieve blunders die zich opstapelden de laatste maanden.In het oog te houden: De manier waarop László Köteles terugkeert na zijn blessure, want doublure Kristof Van Hout kende een dramatisch seizoenseinde. Vooral zijn stuntelige optreden bij zijn oud-werkgever KV Kortrijk was van een ongezien zwak niveau.