Onderlinge resultaten in de competitie:

Club Brugge - SV Zulte Waregem 1-1

Club Brugge - Anderlecht 4-0

Club Brugge - RC Genk 0-2

Club Brugge - Lokeren OV 1-0

Standard - Club Brugge 0-0

Lokeren OV - Club Brugge 0-3

Anderlecht - Club Brugge 2-0

RC Genk - Club Brugge 1-3

Club Brugge - Standard 1-0

SV Zulte Waregem - Club Brugge 1-1

Totaal: 18 op 30

Opvallend:

1. Tom De Sutter groeide nog niet uit tot de gewenste topschutter van dienst, maar vertolkt wel een heel belangrijke rol als balvaste diepe spits. Hij zorgt voor ruimte voor de opkomende middenvelders, die dan gemakkelijker kunnen scoren.

2. Timmy Simons blijkt de perfecte mentor van het centrale verdedigingsduo Engels-Mechele én de koele kikker inzake het omzetten van strafschoppen. De ervaren Rode Duivel zit aan zeven op zeven, een vlekkeloos rapport dus.

3. In alle stilte groeide de Australische doelman Mathew Ryan uit tot de topaankoop. Hij miste geen minuut in de reguliere competitie en viel vooral op door zijn bijzonder efficiënte tussenkomsten.

In het oog te houden: de manier waarop Michel Preud'homme zijn grinta en vooral winnaarsmentaliteit overbracht op de spelersgroep. Alles begint bij een goede stevige organisatie en collectief werk, waarbij Club Brugge moeilijk te ontwrichten valt als geheel.

Onderlinge resultaten in de competitie:Club Brugge - SV Zulte Waregem 1-1Club Brugge - Anderlecht 4-0Club Brugge - RC Genk 0-2Club Brugge - Lokeren OV 1-0Standard - Club Brugge 0-0Lokeren OV - Club Brugge 0-3Anderlecht - Club Brugge 2-0RC Genk - Club Brugge 1-3Club Brugge - Standard 1-0SV Zulte Waregem - Club Brugge 1-1Totaal: 18 op 30Opvallend:1. Tom De Sutter groeide nog niet uit tot de gewenste topschutter van dienst, maar vertolkt wel een heel belangrijke rol als balvaste diepe spits. Hij zorgt voor ruimte voor de opkomende middenvelders, die dan gemakkelijker kunnen scoren.2. Timmy Simons blijkt de perfecte mentor van het centrale verdedigingsduo Engels-Mechele én de koele kikker inzake het omzetten van strafschoppen. De ervaren Rode Duivel zit aan zeven op zeven, een vlekkeloos rapport dus.3. In alle stilte groeide de Australische doelman Mathew Ryan uit tot de topaankoop. Hij miste geen minuut in de reguliere competitie en viel vooral op door zijn bijzonder efficiënte tussenkomsten.In het oog te houden: de manier waarop Michel Preud'homme zijn grinta en vooral winnaarsmentaliteit overbracht op de spelersgroep. Alles begint bij een goede stevige organisatie en collectief werk, waarbij Club Brugge moeilijk te ontwrichten valt als geheel.