S/VM: In het begin van het seizoen vertelde je dat je het tijd vond om misschien eens iets anders te proberen dan de Belgische competitie. Betekent dat dat je je laatste wedstrijden voor Lokeren aan het afwerken bent?

"Dat is niet zeker. Het enige wat vaststaat is dat mijn contract in juni afloopt. Ik beslis niet, God beslist. Hij zal de beste beslissing nemen voor mij en mijn familie. Alles kan. Ik ben 34, maar ik voel me nog uitstekend."

S/VM: Als jij in de plaats was van Marc Wilmots, wie zou jij dan als derde doelman meenemen naar het WK?

"Dat zeg ik niet, dat is iets dat ik voor mezelf houd... Silvio Proto? Ik bewonder hem. Sammy Bossut? Hem ook. Koen Casteels? Ik leef met hem mee. Hij behoort tot de grote groep internationals die zich blesseerden voor een eindronde. Dat is het slechtst denkbare moment."

"Maar het heeft geen zin om met het oog op Brazilië met de handrem op te gaan spelen. Neem nu mijn geval: de avond voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen België loop ik een contractuur in de kuit op door gewoon uit mijn bed te komen!"

"Persoonlijk zou ik het interessant vinden mocht de derde doelman van de Rode Duivels gekozen worden uit een Belgische ploeg, dat geeft de competitie wat meer aanzien."

"Als Jelle Vossen mee zou mogen, vind ik dat goed, idem voor Pelé Mboyo, Laurent Ciman, Anthony Vanden Borre en anderen. Dat toont aan de hele wereld dat er hier een back-up voorhanden is voor al die toppers die in de grote competities spelen."

"Marc Wilmots en zijn staf zullen alleszins een goede keuze maken, want ze hebben een heel goeie kijk op de zaak. Ik zie Wilmots voortdurend opduiken in de Belgische stadions, indrukwekkend!"

S/VM: In het begin van het seizoen vertelde je dat je het tijd vond om misschien eens iets anders te proberen dan de Belgische competitie. Betekent dat dat je je laatste wedstrijden voor Lokeren aan het afwerken bent?"Dat is niet zeker. Het enige wat vaststaat is dat mijn contract in juni afloopt. Ik beslis niet, God beslist. Hij zal de beste beslissing nemen voor mij en mijn familie. Alles kan. Ik ben 34, maar ik voel me nog uitstekend."S/VM: Als jij in de plaats was van Marc Wilmots, wie zou jij dan als derde doelman meenemen naar het WK?"Dat zeg ik niet, dat is iets dat ik voor mezelf houd... Silvio Proto? Ik bewonder hem. Sammy Bossut? Hem ook. Koen Casteels? Ik leef met hem mee. Hij behoort tot de grote groep internationals die zich blesseerden voor een eindronde. Dat is het slechtst denkbare moment.""Maar het heeft geen zin om met het oog op Brazilië met de handrem op te gaan spelen. Neem nu mijn geval: de avond voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen België loop ik een contractuur in de kuit op door gewoon uit mijn bed te komen!""Persoonlijk zou ik het interessant vinden mocht de derde doelman van de Rode Duivels gekozen worden uit een Belgische ploeg, dat geeft de competitie wat meer aanzien.""Als Jelle Vossen mee zou mogen, vind ik dat goed, idem voor Pelé Mboyo, Laurent Ciman, Anthony Vanden Borre en anderen. Dat toont aan de hele wereld dat er hier een back-up voorhanden is voor al die toppers die in de grote competities spelen.""Marc Wilmots en zijn staf zullen alleszins een goede keuze maken, want ze hebben een heel goeie kijk op de zaak. Ik zie Wilmots voortdurend opduiken in de Belgische stadions, indrukwekkend!"