Een dag later staan KV Oostende en competitieleider Club Brugge in Roeselare tegenover mekaar, op 3 april wordt de eerste speeldag afgesloten met Anderlecht tegen Racing Genk. De kalender werd voorgesteld in de gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) in Brussel.

Op de eerste topper is het wachten tot de tweede speeldag. Op 9 april zakt AA Gent dan naar het Jan Breydelstadion af voor de clash met Club Brugge. De laatste speeldag in Play-off I wordt op 22 mei afgewerkt.

Club Brugge begint net als vorig seizoen na de halvering van het puntentotaal als leider met 32 punten, dat zijn er twee meer dan regerend landskampioen AA Gent (30). RSC Anderlecht volgt met 28 punten op de derde plaats, gevolgd door KV Oostende (25), Racing Genk (24) en Zulte Waregem (22).

In Play-off II spelen Standard, KV Kortrijk, Waasland-Beveren en Moeskroen-Péruwelz in groep A, in groep B gaat het tussen Charleroi, KV Mechelen, Lokeren en Sint-Truiden. De teams spelen telkens twee keer tegen mekaar en starten met nul punten.

De kalender van de play-offs

Een dag later staan KV Oostende en competitieleider Club Brugge in Roeselare tegenover mekaar, op 3 april wordt de eerste speeldag afgesloten met Anderlecht tegen Racing Genk. De kalender werd voorgesteld in de gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) in Brussel.Op de eerste topper is het wachten tot de tweede speeldag. Op 9 april zakt AA Gent dan naar het Jan Breydelstadion af voor de clash met Club Brugge. De laatste speeldag in Play-off I wordt op 22 mei afgewerkt. Club Brugge begint net als vorig seizoen na de halvering van het puntentotaal als leider met 32 punten, dat zijn er twee meer dan regerend landskampioen AA Gent (30). RSC Anderlecht volgt met 28 punten op de derde plaats, gevolgd door KV Oostende (25), Racing Genk (24) en Zulte Waregem (22). In Play-off II spelen Standard, KV Kortrijk, Waasland-Beveren en Moeskroen-Péruwelz in groep A, in groep B gaat het tussen Charleroi, KV Mechelen, Lokeren en Sint-Truiden. De teams spelen telkens twee keer tegen mekaar en starten met nul punten. De kalender van de play-offs