Dat betekent niet dat de Australiër door Club Brugge als numero uno werd ingehaald. Met zijn knappe prestaties vorig seizoen heeft de ervaren Vladan Kujovic een streepje voor. En er zijn nog de twee andere jonkies: Sven Dhoest en tester Runar-Alex Kristinsson (zoon van). "We strijden met vier voor één positie. Er is afgesproken dat iedereen evenveel speelgelegenheid zal krijgen tijdens de voorbereidingsweken", legt Ryan uit in Sport/Voetbalmagazine. "Pas bij de competitiestart zal de coach zijn definitieve keuze maken."

Een van de grote troeven van de jonge Ryan zijn z'n uitvoetballende kwaliteiten. Zo beheerst hij de in zuiderse landen erg populaire side-volley tot in de perfectie. Ryan: "Geleerd van John Crawley, mijn keepertrainer bij Central Coast Mariners, hij speelde vroeger bij Colo-Colo in Chili. Er kruipt veel oefening in, maar eens je die techniek onder de knie hebt kan je er veel accurater mee uittrappen."

Zijn voormalige keepertrainer zette een compilatie van die spelhernemingen op You Tube. "De Clubfans hebben me daar al vaak op aangesproken", lacht Ryan. "Ik moet zeggen: ik was zelf onder de indruk van die compilatie." (MS)

Bekijk hier de side-volley van Ryan:

En een meer algemene compilatie over Ryan:

Dat betekent niet dat de Australiër door Club Brugge als numero uno werd ingehaald. Met zijn knappe prestaties vorig seizoen heeft de ervaren Vladan Kujovic een streepje voor. En er zijn nog de twee andere jonkies: Sven Dhoest en tester Runar-Alex Kristinsson (zoon van). "We strijden met vier voor één positie. Er is afgesproken dat iedereen evenveel speelgelegenheid zal krijgen tijdens de voorbereidingsweken", legt Ryan uit in Sport/Voetbalmagazine. "Pas bij de competitiestart zal de coach zijn definitieve keuze maken." Een van de grote troeven van de jonge Ryan zijn z'n uitvoetballende kwaliteiten. Zo beheerst hij de in zuiderse landen erg populaire side-volley tot in de perfectie. Ryan: "Geleerd van John Crawley, mijn keepertrainer bij Central Coast Mariners, hij speelde vroeger bij Colo-Colo in Chili. Er kruipt veel oefening in, maar eens je die techniek onder de knie hebt kan je er veel accurater mee uittrappen." Zijn voormalige keepertrainer zette een compilatie van die spelhernemingen op You Tube. "De Clubfans hebben me daar al vaak op aangesproken", lacht Ryan. "Ik moet zeggen: ik was zelf onder de indruk van die compilatie." (MS) Bekijk hier de side-volley van Ryan: En een meer algemene compilatie over Ryan: