Denis Odoi debuteert voor Rode Duivels tegen Montenegro

© Belga

Wilmots komt in eerste interland als hoofdcoach met offensieve opstelling.

Bondscoach ad interim Wilmots gaf na de ochtendtraining in het Koning Boudewijnstadion zijn basiselftal voor de oefeninterland van vrijdagavond (20.45u) vrij.

Thibaut Courtois staat tussen de palen en Denis Odoi, Toby Alderweireld, kapitein Jan Vertonghen en Nicolas Lombaerts vormen de verdediging. Marouane Fellaini, Axel Witsel en Eden Hazard zijn de middenvelders, de aanvallende flankspelers zijn Kevin Mirallas en Dries Mertens en Igor De Camargo is diepe spits.

Vakantie afgeblazen

Denis Odoi (23) start dus als rechtsachter, zijn debuut in de basiself van de Rode Duivels. De Anderlechtverdediger had rond deze periode een vakantie gepland naar New York, maar moest die in extremis afblazen nadat hij een poos geleden tot zijn eigen verbazing werd opgeroepen door bondscoach ad interim Marc Wilmots.

“Morgen wordt een match als een andere”, aldus Odoi. “De communicatie met Vertonghen en Alderweireld verloopt prima en ik ga mij voor de volle honderd procent geven. Maar zelfs al speel ik een goeie wedstrijd, dan biedt dat nog geen garantie op speelgelegenheid in de toekomst”. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content