Sinds de samenwerking met Bergen werd opgezegd, heeft Dennis van Wijk al een nieuwe uitdaging. De 49-jarige Nederlander neemt Sporting Charleroi onder zijn hoede, dat meldt de club op zijn website.

Ontkenning

Voor de bekendmaking ontkende van Wijk dat er contacten waren met de Henegouwse club. "Maar als er een aanbieding komt, zal ik daar zeker goed over nadenken want het is toch een speciale club," verklaarde hij. Hij ondertekende een contract tot het einde van het seizoen met als doel de promotie naar de hoogste klasse te verzekeren. Sporting staat momenteel gedeeld eerste met Eupen.

Enzo Scifo

De ex-trainer van Cercle Brugge, KSV Roeselare, Willem II, Oostende en Bergen begint aan zijn derde club in tweede klasse. Hij werd bij Bergen ontslagen nadat hij aangaf te willen vertrekken na dit seizoen en opgevolgd door Enzo Scifo. (SB/Belga)

Sinds de samenwerking met Bergen werd opgezegd, heeft Dennis van Wijk al een nieuwe uitdaging. De 49-jarige Nederlander neemt Sporting Charleroi onder zijn hoede, dat meldt de club op zijn website. Ontkenning Voor de bekendmaking ontkende van Wijk dat er contacten waren met de Henegouwse club. "Maar als er een aanbieding komt, zal ik daar zeker goed over nadenken want het is toch een speciale club," verklaarde hij. Hij ondertekende een contract tot het einde van het seizoen met als doel de promotie naar de hoogste klasse te verzekeren. Sporting staat momenteel gedeeld eerste met Eupen. Enzo Scifo De ex-trainer van Cercle Brugge, KSV Roeselare, Willem II, Oostende en Bergen begint aan zijn derde club in tweede klasse. Hij werd bij Bergen ontslagen nadat hij aangaf te willen vertrekken na dit seizoen en opgevolgd door Enzo Scifo. (SB/Belga)