Volgens Het Laatste Nieuws zat de bekende Brusselse advocaat Sven Mary deze week in Londen aan tafel met de entourage van de kandidaat-koper. Mary is zelf een Anderlecht-supporter en kent bijzonder goed de weg binnen de Brusselse voetbalclub. In die omstandigheid fungeert de advocaat momenteel als (juridisch) adviseur en bekijkt hij mee de financiële mogelijkheden van de kapitaalkrachtige koper.

Mary zelf bevestigt de interesse, maar wil verder geen commentaar kwijt. Wie de geïnteresseerde is voor wie hij optreedt, is ook onduidelijk. Het zou een oligarch zijn wiens naam nog niet eerder viel in dit voetbaldossier.

Eerder raakte al bekend dat de steenrijke Russische magnaat Alisher Usmanov (64) zijn zinnen heeft gezet op het kopen van voetbalclub Anderlecht. De andere bekende partij is het duo Paul Gheysens en Wouter Vandenhaute.

Volgens Het Laatste Nieuws zat de bekende Brusselse advocaat Sven Mary deze week in Londen aan tafel met de entourage van de kandidaat-koper. Mary is zelf een Anderlecht-supporter en kent bijzonder goed de weg binnen de Brusselse voetbalclub. In die omstandigheid fungeert de advocaat momenteel als (juridisch) adviseur en bekijkt hij mee de financiële mogelijkheden van de kapitaalkrachtige koper. Mary zelf bevestigt de interesse, maar wil verder geen commentaar kwijt. Wie de geïnteresseerde is voor wie hij optreedt, is ook onduidelijk. Het zou een oligarch zijn wiens naam nog niet eerder viel in dit voetbaldossier. Eerder raakte al bekend dat de steenrijke Russische magnaat Alisher Usmanov (64) zijn zinnen heeft gezet op het kopen van voetbalclub Anderlecht. De andere bekende partij is het duo Paul Gheysens en Wouter Vandenhaute.