Enkele weken terug haalde KVM-voorzitter Johan Timmermans in Sport/Voetbalmagazine uit naar de Deense nieuwkomers, die volgens hem nog niet de gewenste meerwaarde brachten.

David Destorme is het niet helemaal eens met zijn voorzitter: "Ik kan niks op hen aanmerken. Het zijn geen gasten die hier even de vedette komen uithangen, ze werken heel hard. En Mads (Junker, nvdr) vind ik bijvoorbeeld een slimme voetballer, hij ziet de ruimte. En hij praat veel, zo helpt hij de ploeg ook."

"Alleen zou het leuk zijn als hij wat zou kunnen scoren, dat zou hem helpen om met deze jonge groep nog te groeien in zijn leidersrol."

Mist Malinwa Julien Gorius nog? Destorme antwoordt van wel: "Rust is belangrijk in een ploeg, dus is het handig om iemand te hebben die altijd aanspeelbaar is en die iets met de bal doet. Julien kon een match ook openbreken."

"Anderzijds merk je dat nu niet alle passes bij één persoon terechtkomen, we zetten aanvallen op die langs veel verschillende stations passeren. Daar hou ik van. Het is dit seizoen leuker voetballen dan vorig seizoen.

"Ik wil de vorige trainer geen verwijt maken, maar nu gaan we er in elke match van uit dat we één, twee of drie keer zullen scoren en dat ligt mij beter. Als speler wil je voetballen, aanvallen en doelpunten maken. We werken nu iets voetbalgerichter, we focussen wat meer op waar het om draait, dat is plezieriger en uitdagender."

Misschien richting Nederland

Eind dit seizoen loopt zijn contract bij KV Mechelen af, Destorme zal dan vier seizoenen Achter de Kazerne gespeeld hebben. Weet hij al wat er dan op zijn pad zal volgen?

"Ik heb niet het gevoel dat ik nu heel snel een keuze moet maken", zegt de 33-jarige offensieve middenvelder. "Op het einde van het seizoen ben ik in principe een vrije speler, dan ga en sta ik waar ik wil. Enerzijds zou het mooi zijn om mijn carrière in Mechelen af te sluiten, anderzijds woon ik in Nederland, in Terneuzen, en vraag ik me soms af hoe het zou zijn om in de Eredivisie te spelen - een club als NAC Breda spreekt mij bijvoorbeeld ook wel aan. Maar ik vrees dat mijn leeftijd in dat opzicht niet in mijn voordeel speelt." (KDR)

Enkele weken terug haalde KVM-voorzitter Johan Timmermans in Sport/Voetbalmagazine uit naar de Deense nieuwkomers, die volgens hem nog niet de gewenste meerwaarde brachten. David Destorme is het niet helemaal eens met zijn voorzitter: "Ik kan niks op hen aanmerken. Het zijn geen gasten die hier even de vedette komen uithangen, ze werken heel hard. En Mads (Junker, nvdr) vind ik bijvoorbeeld een slimme voetballer, hij ziet de ruimte. En hij praat veel, zo helpt hij de ploeg ook." "Alleen zou het leuk zijn als hij wat zou kunnen scoren, dat zou hem helpen om met deze jonge groep nog te groeien in zijn leidersrol."Mist Malinwa Julien Gorius nog? Destorme antwoordt van wel: "Rust is belangrijk in een ploeg, dus is het handig om iemand te hebben die altijd aanspeelbaar is en die iets met de bal doet. Julien kon een match ook openbreken." "Anderzijds merk je dat nu niet alle passes bij één persoon terechtkomen, we zetten aanvallen op die langs veel verschillende stations passeren. Daar hou ik van. Het is dit seizoen leuker voetballen dan vorig seizoen. "Ik wil de vorige trainer geen verwijt maken, maar nu gaan we er in elke match van uit dat we één, twee of drie keer zullen scoren en dat ligt mij beter. Als speler wil je voetballen, aanvallen en doelpunten maken. We werken nu iets voetbalgerichter, we focussen wat meer op waar het om draait, dat is plezieriger en uitdagender."Misschien richting NederlandEind dit seizoen loopt zijn contract bij KV Mechelen af, Destorme zal dan vier seizoenen Achter de Kazerne gespeeld hebben. Weet hij al wat er dan op zijn pad zal volgen? "Ik heb niet het gevoel dat ik nu heel snel een keuze moet maken", zegt de 33-jarige offensieve middenvelder. "Op het einde van het seizoen ben ik in principe een vrije speler, dan ga en sta ik waar ik wil. Enerzijds zou het mooi zijn om mijn carrière in Mechelen af te sluiten, anderzijds woon ik in Nederland, in Terneuzen, en vraag ik me soms af hoe het zou zijn om in de Eredivisie te spelen - een club als NAC Breda spreekt mij bijvoorbeeld ook wel aan. Maar ik vrees dat mijn leeftijd in dat opzicht niet in mijn voordeel speelt." (KDR)