Hoe Vincent Kompany T1 werd van Anderlecht

Hij zette een punt achter zijn voetbalcarrière en nam de plaats in van Frankie Vercauteren op de bank van paars-wit. De kroniek van een aangekondigde wissel. Wij schetsen de achtergronden.

Interview met Clinton Mata

De verdediger van Club Brugge ging met zijn ploeg recent al drie keer met 0-1 ten onder. Tussen een mogelijk nieuw contract en een eventueel vertrek praat hij over zijn leven en de moeilijke weg naar de top.

De Super League gaat van start

Wij stellen u de tien damesploegen voor, met de volledige kern, de trainer, de vedette en een analyse.

Het jaar van Romelu Lukaku

De balans van zijn eerste seizoen bij Inter. De topschutter van de Rode Duivel speelde alle twijfels van de criticasters weg.

Storm over Gent

Jess Thorup betaalde de rekening voor de mislukte competitiestart. László Bölöni moet de onverminderde ambities waarmaken.

Het leven van Joe Efford

De spits van Waasland-Bevern houdt een monoloog over voetballen op vakantie-eilanden, opgroeien in Atlanta en leven met het stigma van je huidskleur.

De Tour begint in onzekerheid

Zelden waren er bij de start van de Ronde van Frankrijk meer vraagtekens dan bij deze editie.

Hoe Vincent Kompany T1 werd van AnderlechtHij zette een punt achter zijn voetbalcarrière en nam de plaats in van Frankie Vercauteren op de bank van paars-wit. De kroniek van een aangekondigde wissel. Wij schetsen de achtergronden. Interview met Clinton MataDe verdediger van Club Brugge ging met zijn ploeg recent al drie keer met 0-1 ten onder. Tussen een mogelijk nieuw contract en een eventueel vertrek praat hij over zijn leven en de moeilijke weg naar de top. De Super League gaat van startWij stellen u de tien damesploegen voor, met de volledige kern, de trainer, de vedette en een analyse. Het jaar van Romelu LukakuDe balans van zijn eerste seizoen bij Inter. De topschutter van de Rode Duivel speelde alle twijfels van de criticasters weg. Storm over GentJess Thorup betaalde de rekening voor de mislukte competitiestart. László Bölöni moet de onverminderde ambities waarmaken.Het leven van Joe EffordDe spits van Waasland-Bevern houdt een monoloog over voetballen op vakantie-eilanden, opgroeien in Atlanta en leven met het stigma van je huidskleur. De Tour begint in onzekerheidZelden waren er bij de start van de Ronde van Frankrijk meer vraagtekens dan bij deze editie.