Michel Preud'homme wilde Diaby afgelopen winter al naar Brugge halen, maar nu is het eindelijk zover. Gisteren legde de aanvaller indrukwekkende medische tests af en vandaag zette hij zijn krabbel onder een vierjarig contract.

De Malinese spits maakt de overstap van Lille OSC dat hem voor de winterstop uitleende aan Mouscron-Péruwelz. In januari keerde Diaby terug naar Lille, maar daar kwam hij amper van de bank.

De West-Vlamingen betalen naar verluidt ongeveer 2 miljoen euro voor de doelpuntenmaker die dit seizoen 12 keer scoorde in de Jupiler Pro League. (MDL)

Michel Preud'homme wilde Diaby afgelopen winter al naar Brugge halen, maar nu is het eindelijk zover. Gisteren legde de aanvaller indrukwekkende medische tests af en vandaag zette hij zijn krabbel onder een vierjarig contract. De Malinese spits maakt de overstap van Lille OSC dat hem voor de winterstop uitleende aan Mouscron-Péruwelz. In januari keerde Diaby terug naar Lille, maar daar kwam hij amper van de bank. De West-Vlamingen betalen naar verluidt ongeveer 2 miljoen euro voor de doelpuntenmaker die dit seizoen 12 keer scoorde in de Jupiler Pro League. (MDL)