Verbist tekende bij de Deense eersteklasser een contract tot het einde van het seizoen, zo meldt de club. Hij vervangt er tweede doelman Michael Falkesgaard, die de rest van het seizoen mist na een polsoperatie.

"Ik had meerdere opties, maar koos voor Brondby omdat het een grote club met een grote geschiedenis is", zegt Verbist op de teamwebsite van Brondby, dat vierde staat in de Superligaen.

De 30-jarige doelman was tussen 2007 en 2013 een vaste waarde bij Cercle maar verloor er dit seizoen zijn plaats aan de Fransman Joris Delle. (Belga/INM)

Verbist tekende bij de Deense eersteklasser een contract tot het einde van het seizoen, zo meldt de club. Hij vervangt er tweede doelman Michael Falkesgaard, die de rest van het seizoen mist na een polsoperatie. "Ik had meerdere opties, maar koos voor Brondby omdat het een grote club met een grote geschiedenis is", zegt Verbist op de teamwebsite van Brondby, dat vierde staat in de Superligaen. De 30-jarige doelman was tussen 2007 en 2013 een vaste waarde bij Cercle maar verloor er dit seizoen zijn plaats aan de Fransman Joris Delle. (Belga/INM)