'Ik ben oké. Bedankt voor de steun,' zo twitterde Mertens samen met een foto vanaf zijn ziekenbed.

Het was een moment waarop iedereen die naar de wedstrijd aan het kijken was, de adem even inhield: na een kopduel in de tweede helft bleef de pas ingevallen Mertens minutenlang roerloos op het veld liggen. De aanvaller van Napoli werd van het veld gedragen en meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd een zware hersenschudding vastgesteld.

'Mertens ging onder de scanner en moet minstens één à twee dagen in het ziekenhuis blijven,' meldt de Belgische voetbalbond (KBVB). De medische staf volgt zijn toestand nauwlettend op.'

De wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion eindigde op een scoreloos gelijkspel: 0-0. Lees het verslag. (KVDA)

'Ik ben oké. Bedankt voor de steun,' zo twitterde Mertens samen met een foto vanaf zijn ziekenbed.Het was een moment waarop iedereen die naar de wedstrijd aan het kijken was, de adem even inhield: na een kopduel in de tweede helft bleef de pas ingevallen Mertens minutenlang roerloos op het veld liggen. De aanvaller van Napoli werd van het veld gedragen en meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd een zware hersenschudding vastgesteld. 'Mertens ging onder de scanner en moet minstens één à twee dagen in het ziekenhuis blijven,' meldt de Belgische voetbalbond (KBVB). De medische staf volgt zijn toestand nauwlettend op.' De wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion eindigde op een scoreloos gelijkspel: 0-0. Lees het verslag. (KVDA)