De centrale verdediger werd in de zomer van 2017 door Gent weggehaald bij tweedeklasser Niort. Hij werd meteen een vaste waarde onder Hein Vanhaezebrouck en later diens opvolger Yves Vanderhaeghe. De daaropvolgende zomer scoorde Bronn voor Tunesië op het WK tegen de Rode Duivels.

Vorig seizoen was de verdediger ook een basispion onder Jess Thorup. Dankzij onder meer acht goals werd hij door de Gentfans verkozen tot meest verdienstelijke speler, wat hem de Jean-Claude Bouvy Trofee opleverde.

Dit seizoen speelde Bronn zijn vaste stek kwijt. Sinds begin november zat hij zelfs niet meer in de Gentse kern. In totaal speelde de Tunesische Fransman 77 wedstrijden voor de Buffalo's en maakte daarin tien goals.

Bij Metz ondertekende Bronn een contract tot juni 2024. Hij krijgt er het rugnummer 2. De transfersom is niet bekend maar zou rond 3 à 4 miljoen euro schommelen.

De centrale verdediger werd in de zomer van 2017 door Gent weggehaald bij tweedeklasser Niort. Hij werd meteen een vaste waarde onder Hein Vanhaezebrouck en later diens opvolger Yves Vanderhaeghe. De daaropvolgende zomer scoorde Bronn voor Tunesië op het WK tegen de Rode Duivels. Vorig seizoen was de verdediger ook een basispion onder Jess Thorup. Dankzij onder meer acht goals werd hij door de Gentfans verkozen tot meest verdienstelijke speler, wat hem de Jean-Claude Bouvy Trofee opleverde. Dit seizoen speelde Bronn zijn vaste stek kwijt. Sinds begin november zat hij zelfs niet meer in de Gentse kern. In totaal speelde de Tunesische Fransman 77 wedstrijden voor de Buffalo's en maakte daarin tien goals. Bij Metz ondertekende Bronn een contract tot juni 2024. Hij krijgt er het rugnummer 2. De transfersom is niet bekend maar zou rond 3 à 4 miljoen euro schommelen.