Via de Arbitragecommissie van de Belgische voetbalbond vordert Eddy Wauters nog altijd 5,2 miljoen euro van Antwerp. Nochtans leek het erop dat de oud-voorzitter de helft van zijn claim had laten vallen toen Patrick Decuyper de tweedeklasser overnam.

In een interview met Sport/Voetbalmagazine spreekt Wauters voor het eerst zelf over de situatie.

In de marge van de overname van Antwerp door Patrick Decuyper leek het erop dat u zich tevredenstelde met de helft van uw aanvankelijke vordering.

Eddy Wauters: "Er zijn verscheidene akkoorden gemaakt, niet één. Samen gaat het over 5,2 miljoen euro. Maar ik ga u niet uitleggen waarom."

Dus klopt het niet om te stellen dat u ermee instemde om maar 2,6 miljoen euro te ontvangen in de plaats van 5,2 miljoen euro?

Wauters: "Inderdaad, dat klopt niet."

Steunt u het project van Decuyper nog?

Wauters: "Ja. Waarom niet?"

Voor de buitenwereld leek uw steun erin te bestaan dat u een deel van uw vordering liet vallen.

Wauters: "Dus als je iets steunt, moet je daar geld voor betalen?"

Het leek de geste die u deed.

Wauters: "Een geste van 2,6 miljoen? Laat ons toch niet naïef zijn."

Lees het hele interview met Eddy Wauters in Sport/Voetbalmagazine van woensdag 23 september.

Via de Arbitragecommissie van de Belgische voetbalbond vordert Eddy Wauters nog altijd 5,2 miljoen euro van Antwerp. Nochtans leek het erop dat de oud-voorzitter de helft van zijn claim had laten vallen toen Patrick Decuyper de tweedeklasser overnam. In een interview met Sport/Voetbalmagazine spreekt Wauters voor het eerst zelf over de situatie.Eddy Wauters: "Er zijn verscheidene akkoorden gemaakt, niet één. Samen gaat het over 5,2 miljoen euro. Maar ik ga u niet uitleggen waarom."Wauters: "Inderdaad, dat klopt niet."Wauters: "Ja. Waarom niet?"Wauters: "Dus als je iets steunt, moet je daar geld voor betalen?"Wauters: "Een geste van 2,6 miljoen? Laat ons toch niet naïef zijn."