Elimane Coulibaly heeft voor het eerst zelf gereageerd op zijn ontslag bij Beerschot. Hij ontkent dat hij ploegmaat Hernan Losada heeft geslagen.

Elimane Coulibaly (32) werd op 23 oktober op staande voet ontslagen na "een ernstig incident", zo verwoordde Beerschot het. Sport/Voetbalmagazine vernam dat zich na de 3-0-nederlaag in Genk een conflict tussen Coulibaly en Losada voordeed. Losada beweert dat Coulibaly hem bij een discussie geslagen had.

'Enkel verbale discussie' De Senegalees ontkent dat. "Het is absoluut niet waar dat ik Losada heb geslagen," zegt hij nu zelf in Gazet van Antwerpen. "Om juridische redenen kan ik geen details geven, maar ik kan wel zeggen: er klopt niks van."

Volgens Coulibaly was er enkel een verbale discussie met Losada. "Er kwam geen fysiek geweld aan te pas."

Verdedigen

"Het is de beste oplossing voor iedereen dat jij vertrekt", zou Beerschotvoorzitter Patrick Vanoppen hem hebben verteld. "Ik weet nog altijd niet waarom hij dat gedaan heeft. Beerschot heeft mijn imago besmeurd."

Coulibaly is vastbesloten om zich te verdedigen, mogelijk voor de rechtbank. "Daarover beslissen mijn advocaten. Maar één ding is zeker: ik laat me niet doen. Ze willen me breken, maar dat zal niet lukken. Ik geef nooit op." (KVDA)

Elimane Coulibaly heeft voor het eerst zelf gereageerd op zijn ontslag bij Beerschot. Hij ontkent dat hij ploegmaat Hernan Losada heeft geslagen. Elimane Coulibaly (32) werd op 23 oktober op staande voet ontslagen na "een ernstig incident", zo verwoordde Beerschot het. Sport/Voetbalmagazine vernam dat zich na de 3-0-nederlaag in Genk een conflict tussen Coulibaly en Losada voordeed. Losada beweert dat Coulibaly hem bij een discussie geslagen had. 'Enkel verbale discussie' De Senegalees ontkent dat. "Het is absoluut niet waar dat ik Losada heb geslagen," zegt hij nu zelf in Gazet van Antwerpen. "Om juridische redenen kan ik geen details geven, maar ik kan wel zeggen: er klopt niks van." Volgens Coulibaly was er enkel een verbale discussie met Losada. "Er kwam geen fysiek geweld aan te pas." Verdedigen "Het is de beste oplossing voor iedereen dat jij vertrekt", zou Beerschotvoorzitter Patrick Vanoppen hem hebben verteld. "Ik weet nog altijd niet waarom hij dat gedaan heeft. Beerschot heeft mijn imago besmeurd." Coulibaly is vastbesloten om zich te verdedigen, mogelijk voor de rechtbank. "Daarover beslissen mijn advocaten. Maar één ding is zeker: ik laat me niet doen. Ze willen me breken, maar dat zal niet lukken. Ik geef nooit op." (KVDA)