Dat besliste de Pro League maandag na het herbekijken van de tv-beelden.

Stefano Okaka tikte een voorzet van Ivan Obradovic via Oscar Duarte binnen. 'De beelden van deze actie geven geen uitsluitsel of de bal al dan niet gekadreerd is nadat Okaka de bal raakte. In dit geval krijgt de aanvaller het voordeel van de twijfel', klinkt het bij de Pro League, die zich baseert op het UEFA-reglement.

Okaka heeft nu zeven doelpunten gemaakt in de Belgische eerste voetbalklasse. Dat zijn er evenveel als Gouden Stier Gohi Bi Zoro Cyriac van KV Oostende.

Na de rust kopte Imoh Ezekiel op aangeven van Dennis Praet de 2-0 via de schouder van Laurens De Bock tegen de netten. Daarover bestond geen twijfel volgens de profliga. 'Dat doelpunt komt op naam van De Bock'.

De 3-0 komt op naam van Sébastien Bruzzese. Praet trapte tegen de lat, maar via de rug van de Brugge-doelman ging het leer alsnog binnen.

De eerredder van Club Brugge wordt ingedeeld als een owngoal van RSCA-doelman Silvio Proto. Abdoulaye Diaby trapte het leer via de paal en Proto in doel. Het UEFA-reglement schrijft voor dat een treffer die via het doelkader en een defensieve speler in doel gaat, op naam komt van de defensieve speler die de bal als laatste raakte. (Belga)

Dat besliste de Pro League maandag na het herbekijken van de tv-beelden.Stefano Okaka tikte een voorzet van Ivan Obradovic via Oscar Duarte binnen. 'De beelden van deze actie geven geen uitsluitsel of de bal al dan niet gekadreerd is nadat Okaka de bal raakte. In dit geval krijgt de aanvaller het voordeel van de twijfel', klinkt het bij de Pro League, die zich baseert op het UEFA-reglement. Okaka heeft nu zeven doelpunten gemaakt in de Belgische eerste voetbalklasse. Dat zijn er evenveel als Gouden Stier Gohi Bi Zoro Cyriac van KV Oostende. Na de rust kopte Imoh Ezekiel op aangeven van Dennis Praet de 2-0 via de schouder van Laurens De Bock tegen de netten. Daarover bestond geen twijfel volgens de profliga. 'Dat doelpunt komt op naam van De Bock'. De 3-0 komt op naam van Sébastien Bruzzese. Praet trapte tegen de lat, maar via de rug van de Brugge-doelman ging het leer alsnog binnen. De eerredder van Club Brugge wordt ingedeeld als een owngoal van RSCA-doelman Silvio Proto. Abdoulaye Diaby trapte het leer via de paal en Proto in doel. Het UEFA-reglement schrijft voor dat een treffer die via het doelkader en een defensieve speler in doel gaat, op naam komt van de defensieve speler die de bal als laatste raakte. (Belga)