Enock Kofi Adu is van Club Brugge

© Beeld van fcn.dk

Enock Kofi Adu ruilt FC Nordsjaelland voor Club Brugge.

Enock Kofi Adu heeft een contract voor 3,5 seizoenen getekend bij Club Brugge. De 22-jarige Ghanees komt over van de Deense kampioen FC Nordsjaelland.
Adu is een verdedigende middenvelder en was een vaste waarde bij Nordsjaelland, waarmee hij dit seizoen mocht proeven van de Champions League.

“Adu zal zeker een toegevoegde waarde zijn voor dit team”, zegt sportief directeur Arnar Gretarsson. “Het is een speler met een winnaarsmentaliteit die met beide voeten op de grond staat. Hij past perfect in de filosofie die we met Club nastreven.”

De Ghanees zelf noemt zijn transfer naar Club Brugge een ‘grote stap’. “Ik ben klaar om me te tonen aan deze supporters. Ik zou mezelf omschrijven als een geconcentreerde, hardwerkende speler en wil dat hier ook bewijzen. Mijn ambitie is duidelijk: helpen bouwen aan de toekomst van deze club.”

Adu is de vierde wintertransfer van Club Brugge na verdedigers Laurens De Bock (Lokeren) en Oscar Duarte (Saprissa) en aanvaller Eidur Gudjohnsen (Cercle Brugge). De West-Vlamingen stellen hun nieuwe middenvelder om 16 uur voor in Jan Breydel. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content