Na het ontslag van Marc Wilmots bij de Rode Duivels pakt ook Belgisch beloftenbondscoach Enzo Scifo zijn biezen bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). 'Ontgoocheld door het verloop van de gebeurtenissen en het ontslag van Wilmots heeft Scifo de bond laten weten dat hij niet doorgaat', meldt L'Avenir op zijn website.

"Het is met Wilmots dat ik begonnen ben met het project, ik zal mijn contract beëindigen bij de beloften", verklaarde Scifo zelf. "We waren bezig met het voorbereiden van de toekomst. Aangezien hij er niet meer is, lijkt het me normaal dat ik er ook niet meer ben."

Op 4 augustus van vorig jaar tekende de 50-jarige voormalige Rode Duivel als opvolger van Johan Walem een contract tot het EK 2017 in Polen. De overeenkomst zou nu vroegtijdig beëindigd worden. Volgens het Waalse dagblad wil Scifo aanblijven tot een opvolger is aangeduid. Bij de KBVB kon men het bericht (nog) niet bevestigen.

Na het ontslag van Marc Wilmots bij de Rode Duivels pakt ook Belgisch beloftenbondscoach Enzo Scifo zijn biezen bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). 'Ontgoocheld door het verloop van de gebeurtenissen en het ontslag van Wilmots heeft Scifo de bond laten weten dat hij niet doorgaat', meldt L'Avenir op zijn website."Het is met Wilmots dat ik begonnen ben met het project, ik zal mijn contract beëindigen bij de beloften", verklaarde Scifo zelf. "We waren bezig met het voorbereiden van de toekomst. Aangezien hij er niet meer is, lijkt het me normaal dat ik er ook niet meer ben." Op 4 augustus van vorig jaar tekende de 50-jarige voormalige Rode Duivel als opvolger van Johan Walem een contract tot het EK 2017 in Polen. De overeenkomst zou nu vroegtijdig beëindigd worden. Volgens het Waalse dagblad wil Scifo aanblijven tot een opvolger is aangeduid. Bij de KBVB kon men het bericht (nog) niet bevestigen.