"Na de vijf op negen van de voorbije weken liep het toch even wat minder. In de beker ging het ook al even wat moeizamer, maar toch heb ik het gevoel dat er stilaan een ploeg staat", zegt Lardenoit in Sport/Voetbalmagazine. "We hadden stiekem gehoopt op iets meer punten, maar het is duidelijk dat we in de maand september weerbaarder zijn geworden. Sinds de kern eind augustus completer werd gemaakt, gaat het de goeie kant uit."

De verdediger vindt die aanpassingsperiode eerder logisch. "Je bent nieuw in eerste klasse, het budget is beperkt. In een ideaal scenario kan je starten met je volledige kern, maar wij wisten van in het begin dat dit niet het geval zou zijn. Bovendien viel dat net samen met een zwaar programma tijdens de eerste weken."

"Het bestuur heeft daarop gereageerd en daarover goed gecommuniceerd. Ze hebben de rust bewaard, verder gezocht naar spelers en een strijdbaar elftal bij mekaar gebracht. In de maand september heeft dat tot puntenoogst geleid."

Vertrouwen in goede afloop

Een van die nieuwkomers bij de promovendus is de Israëlische spits Barak Badash. Waasland-Beveren richtte duidelijk zijn pijlen op Israël om de ploeg te versterken.

Lardenoit geeft toe dat er aanvankelijk twijfels waren bij die transferpolitiek. "Je weet niet met welk soort spelers je te maken krijgt. Maar die jongens blijken heel goed mee te vallen, zowel qua kwaliteit als qua mentaliteit. Iemand als Barak Badash is misschien geen echte topschutter, maar heeft toch al drie keer gescoord."

"Ook het publiek heeft enig aarzelen moeten overwinnen. Tegen Lierse zat er al wat meer volk op de tribune. We weten zelf dat het een strijd tot de laatste speeldag zal zijn. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed zal aflopen." (PTK)

"Na de vijf op negen van de voorbije weken liep het toch even wat minder. In de beker ging het ook al even wat moeizamer, maar toch heb ik het gevoel dat er stilaan een ploeg staat", zegt Lardenoit in Sport/Voetbalmagazine. "We hadden stiekem gehoopt op iets meer punten, maar het is duidelijk dat we in de maand september weerbaarder zijn geworden. Sinds de kern eind augustus completer werd gemaakt, gaat het de goeie kant uit."De verdediger vindt die aanpassingsperiode eerder logisch. "Je bent nieuw in eerste klasse, het budget is beperkt. In een ideaal scenario kan je starten met je volledige kern, maar wij wisten van in het begin dat dit niet het geval zou zijn. Bovendien viel dat net samen met een zwaar programma tijdens de eerste weken.""Het bestuur heeft daarop gereageerd en daarover goed gecommuniceerd. Ze hebben de rust bewaard, verder gezocht naar spelers en een strijdbaar elftal bij mekaar gebracht. In de maand september heeft dat tot puntenoogst geleid."Vertrouwen in goede afloopEen van die nieuwkomers bij de promovendus is de Israëlische spits Barak Badash. Waasland-Beveren richtte duidelijk zijn pijlen op Israël om de ploeg te versterken.Lardenoit geeft toe dat er aanvankelijk twijfels waren bij die transferpolitiek. "Je weet niet met welk soort spelers je te maken krijgt. Maar die jongens blijken heel goed mee te vallen, zowel qua kwaliteit als qua mentaliteit. Iemand als Barak Badash is misschien geen echte topschutter, maar heeft toch al drie keer gescoord.""Ook het publiek heeft enig aarzelen moeten overwinnen. Tegen Lierse zat er al wat meer volk op de tribune. We weten zelf dat het een strijd tot de laatste speeldag zal zijn. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed zal aflopen." (PTK)