Kristian Thorstvedt (11.) bracht de Limburgers voor, maar Smail Prevljak (16.) stelde snel gelijk vanop strafschop.

Eupen leek zichzelf in de voet te schieten, toen Jordi Amat op het uur rood pakte. Ike Ugbo (71.) scoorde ook de 1-2, maar de Panda's sloegen terug. Opnieuw Prevljak (86.) maakte gelijk en helemaal in het gaatje bezorgde Jonathan Heris (90.+3) de Oostkantonners het delirium met de onverhoopte 3-2.

In de stand staan Eupen en Antwerp aan kop met twintig punten, voor Union en Club Brugge met een punt minder. Genk volgt als vijfde met zeventien punten.

Kristian Thorstvedt (11.) bracht de Limburgers voor, maar Smail Prevljak (16.) stelde snel gelijk vanop strafschop. Eupen leek zichzelf in de voet te schieten, toen Jordi Amat op het uur rood pakte. Ike Ugbo (71.) scoorde ook de 1-2, maar de Panda's sloegen terug. Opnieuw Prevljak (86.) maakte gelijk en helemaal in het gaatje bezorgde Jonathan Heris (90.+3) de Oostkantonners het delirium met de onverhoopte 3-2. In de stand staan Eupen en Antwerp aan kop met twintig punten, voor Union en Club Brugge met een punt minder. Genk volgt als vijfde met zeventien punten.