Rednic betaalt de tol voor de slechte resultaten de voorbije maanden, maar ook enkele interviews stoorden de club blijkbaar. 'Rednic heeft in zijn laatste verklaringen in de pers getoond niet meer op één lijn te zitten met ons project,' luidt het in het persbericht.

De club bekijkt momenteel haar opties, assistent Laurent Demol neemt voorlopig de taken van T1 op zich.

Weggezakt

De 55-jarige Roemeen nam in december 2016 Moeskroen onder zijn hoede. Hij kon de Henegouwers vorig seizoen op de slotspeeldag behoeden voor degradatie en zag zijn contract zo met één seizoen verlengd worden. Na een sterke competitiestart stonden les Hurlus dit seizoen een tijd in de top zes, maar al in het najaar kwam de klad in het elftal. De voorbije 18 wedstrijden behaalde Rednic slechts 13 op 54.

Moeskroen staat na 26 speeldagen op de twaalfde plaats (29 punten) in de Jupiler Pro League. De Henegouwers lijken niet meer te kunnen degraderen, terwijl ook deelname aan play-off I nagenoeg onmogelijk is geworden.

Rednic betaalt de tol voor de slechte resultaten de voorbije maanden, maar ook enkele interviews stoorden de club blijkbaar. 'Rednic heeft in zijn laatste verklaringen in de pers getoond niet meer op één lijn te zitten met ons project,' luidt het in het persbericht.De club bekijkt momenteel haar opties, assistent Laurent Demol neemt voorlopig de taken van T1 op zich.De 55-jarige Roemeen nam in december 2016 Moeskroen onder zijn hoede. Hij kon de Henegouwers vorig seizoen op de slotspeeldag behoeden voor degradatie en zag zijn contract zo met één seizoen verlengd worden. Na een sterke competitiestart stonden les Hurlus dit seizoen een tijd in de top zes, maar al in het najaar kwam de klad in het elftal. De voorbije 18 wedstrijden behaalde Rednic slechts 13 op 54. Moeskroen staat na 26 speeldagen op de twaalfde plaats (29 punten) in de Jupiler Pro League. De Henegouwers lijken niet meer te kunnen degraderen, terwijl ook deelname aan play-off I nagenoeg onmogelijk is geworden.