In de Special wordt het succes van de Rode Duivels in al zijn schakeringen belicht. Er zijn portretten, interviews en achtergrondverhalen, er is aandacht voor het commerciële succes, er is nostalgie en een vooruitblik op de toekomst...

Niets blijft onbesproken in het succesverhaal van de ploeg die het land straks meer dan ooit een nationaal gevoel zal geven. Kortom, haast u naar de krantenwinkel!

De special is vanaf woensdag 2 oktober verkrijgbaar samen met het gewone nummer voor 9,95 euro. Vanaf donderdag 3 oktober ligt het ook apart in de krantenwinkel voor 7,95 euro.

In de Special wordt het succes van de Rode Duivels in al zijn schakeringen belicht. Er zijn portretten, interviews en achtergrondverhalen, er is aandacht voor het commerciële succes, er is nostalgie en een vooruitblik op de toekomst... Niets blijft onbesproken in het succesverhaal van de ploeg die het land straks meer dan ooit een nationaal gevoel zal geven. Kortom, haast u naar de krantenwinkel! De special is vanaf woensdag 2 oktober verkrijgbaar samen met het gewone nummer voor 9,95 euro. Vanaf donderdag 3 oktober ligt het ook apart in de krantenwinkel voor 7,95 euro.