Felice Mazzu gaat vanaf 1 juni aan de slag als nieuwe trainer van voetbalclub Charleroi. Hij tekende een contract van onbepaalde duur bij de Karolo's. Mazzu stapte twee weken geleden op als coach van tweedeklasser White Star Woluwe. Hij deed dit in de marge van de overname van de Brusselse club door een investeringsgroep uit Dubai.

Voor de 47-jarige Mazzu wordt het zijn eerste opdracht in de hoogste afdeling. Hij treedt vanaf 1 juni officieel in dienst. Charleroi hervat de trainingen op 17 juni.

Zaterdag ontvangt Charleroi op de laatste speeldag in play-off IIB KV Mechelen. De Karolo's maken nog kans op groepswinst.

TrainerstrioDe eersteklasser wordt momenteel geleid door een trio onder aanvoering van de Italiaan Mario Notaro. Yannick Ferrera begon het seizoen als coach maar stapte midden februari na een dispuut met het bestuur op. Technisch directeur Luka Peruzovic nam daarna over maar hij werd een maand later alweer vervangen door het trainerstrio Mario Notaro, Michel Iannacone en Philippe Simonin. De Kroaat werd opnieuw technisch directeur. (Belga/INM)

Felice Mazzu gaat vanaf 1 juni aan de slag als nieuwe trainer van voetbalclub Charleroi. Hij tekende een contract van onbepaalde duur bij de Karolo's. Mazzu stapte twee weken geleden op als coach van tweedeklasser White Star Woluwe. Hij deed dit in de marge van de overname van de Brusselse club door een investeringsgroep uit Dubai. Voor de 47-jarige Mazzu wordt het zijn eerste opdracht in de hoogste afdeling. Hij treedt vanaf 1 juni officieel in dienst. Charleroi hervat de trainingen op 17 juni. Zaterdag ontvangt Charleroi op de laatste speeldag in play-off IIB KV Mechelen. De Karolo's maken nog kans op groepswinst. TrainerstrioDe eersteklasser wordt momenteel geleid door een trio onder aanvoering van de Italiaan Mario Notaro. Yannick Ferrera begon het seizoen als coach maar stapte midden februari na een dispuut met het bestuur op. Technisch directeur Luka Peruzovic nam daarna over maar hij werd een maand later alweer vervangen door het trainerstrio Mario Notaro, Michel Iannacone en Philippe Simonin. De Kroaat werd opnieuw technisch directeur. (Belga/INM)