"De vijftien goals die Julien vorig seizoen maakte, gaan we anders proberen op te vangen. We gaan ervan uit dat Jaime Ruiz nu fit zal zijn, dat Thomas Enevoldsen zal scoren en dat ook zijn landgenoot Mads Junker goals zal maken", stelt Fi Vanhoof in Sport/Voetbalmagazine.

Hij kijkt dus nadrukkelijk in de richting van de twee Deense aanwinsten. "Enevoldsen is een rechtsvoetige middenvelder die normaal gezien op de linkerflank speelt en van daar graag naar het centrum trekt, om dan af te werken met z'n rechtervoet. Maar hij kan ook aan de rechterkant spelen, of achter de spitsen. Hij is niet echt een spurter, wel tamelijk sterk aan de bal en technisch goed."

En over Mads Junker, die transfervrij overkomt van Roda JC: "Junker is geen targetman maar een aanvaller die de hoeken in duikt. Een beweeglijke, verstandige spits, die probeert zich gepast vrij te lopen. Junker is 31, een gast die ook voor maturiteit moet zorgen in de centrale as. De laatste jaren lieten we veel spelers uit die as gaan, nu moeten we daar weer tot een zekere stabiliteit komen. Daarom haalden we ook Steven De Petter bij Westerlo." (KDR)

"De vijftien goals die Julien vorig seizoen maakte, gaan we anders proberen op te vangen. We gaan ervan uit dat Jaime Ruiz nu fit zal zijn, dat Thomas Enevoldsen zal scoren en dat ook zijn landgenoot Mads Junker goals zal maken", stelt Fi Vanhoof in Sport/Voetbalmagazine.Hij kijkt dus nadrukkelijk in de richting van de twee Deense aanwinsten. "Enevoldsen is een rechtsvoetige middenvelder die normaal gezien op de linkerflank speelt en van daar graag naar het centrum trekt, om dan af te werken met z'n rechtervoet. Maar hij kan ook aan de rechterkant spelen, of achter de spitsen. Hij is niet echt een spurter, wel tamelijk sterk aan de bal en technisch goed." En over Mads Junker, die transfervrij overkomt van Roda JC: "Junker is geen targetman maar een aanvaller die de hoeken in duikt. Een beweeglijke, verstandige spits, die probeert zich gepast vrij te lopen. Junker is 31, een gast die ook voor maturiteit moet zorgen in de centrale as. De laatste jaren lieten we veel spelers uit die as gaan, nu moeten we daar weer tot een zekere stabiliteit komen. Daarom haalden we ook Steven De Petter bij Westerlo." (KDR)