Dury was eerder jarenlang trainer van Zulte en vervolgens van de fusieclub Zulte Waregem, tot hij in 2010 naar AA Gent vertrok. Daar zegde hij zijn contract al na één seizoen op. Verwacht werd dat hij naar Club Brugge zou gaan, maar dat besloot in laatste instantie Adrie Koster niet te ontslaan. Voor een terugkeer naar Zulte Waregem, dat dan al voor Kalezic had gekozen, was het te laat.

Dury was sinds afgelopen zomer technisch directeur en beloftecoach bij de Belgische voetbalbond. Hij neemt ontslag bij de KBVB en gaat dus weer full time voor Zulte Waregem werken.

Zulte Waregem stelt hem in de loop van de ochtend voor als zijn nieuwe trainer.

Jan Hauspie

Dury was eerder jarenlang trainer van Zulte en vervolgens van de fusieclub Zulte Waregem, tot hij in 2010 naar AA Gent vertrok. Daar zegde hij zijn contract al na één seizoen op. Verwacht werd dat hij naar Club Brugge zou gaan, maar dat besloot in laatste instantie Adrie Koster niet te ontslaan. Voor een terugkeer naar Zulte Waregem, dat dan al voor Kalezic had gekozen, was het te laat. Dury was sinds afgelopen zomer technisch directeur en beloftecoach bij de Belgische voetbalbond. Hij neemt ontslag bij de KBVB en gaat dus weer full time voor Zulte Waregem werken. Zulte Waregem stelt hem in de loop van de ochtend voor als zijn nieuwe trainer. Jan Hauspie