Frank Vercauteren (61) en Cercle Brugge hebben beslist de samenwerking in onderling overleg te beëindigen, zo maakte de promovendus maandag bekend.

Cercle Brugge heeft nog geen opvolger aangeduid. De toekomstplannen van Vercauteren zijn evenmin duidelijk.

'Cercle Brugge en Frank Vercauteren hebben in onderling overleg beslist om de bestaande samenwerking niet te verlengen,' klinkt het in een persmededeling. 'Cercle Brugge bedankt Frank Vercauteren voor de professionele samenwerking en de behaalde resultaten, met in het bijzonder de recent behaalde promotie naar 1A. Cercle Brugge wenst Frank Vercauteren het beste toe voor het verdere verloop van zijn carrière'.

Promotie

Vercauteren nam half oktober bij Cercle over van de ontslagen José Riga. De club, die in handen is van AS Monaco, stond toen na elf speeldagen op de derde plaats in 1B, op drie punten van OH Leuven en Beerschot Wilrijk.

De voormalige Rode Duivel, voor wie het zijn eerste job was sinds zijn ontslag bij het Russische Krylia Sovetov in oktober 2016, bezorgde de West-Vlamingen de promotie door in de finale van de Proximus League Beerschot Wilrijk te verslaan.

Cercle had ook al de tweede periode gewonnen.

Frank Vercauteren (61) en Cercle Brugge hebben beslist de samenwerking in onderling overleg te beëindigen, zo maakte de promovendus maandag bekend.Cercle Brugge heeft nog geen opvolger aangeduid. De toekomstplannen van Vercauteren zijn evenmin duidelijk. 'Cercle Brugge en Frank Vercauteren hebben in onderling overleg beslist om de bestaande samenwerking niet te verlengen,' klinkt het in een persmededeling. 'Cercle Brugge bedankt Frank Vercauteren voor de professionele samenwerking en de behaalde resultaten, met in het bijzonder de recent behaalde promotie naar 1A. Cercle Brugge wenst Frank Vercauteren het beste toe voor het verdere verloop van zijn carrière'. Vercauteren nam half oktober bij Cercle over van de ontslagen José Riga. De club, die in handen is van AS Monaco, stond toen na elf speeldagen op de derde plaats in 1B, op drie punten van OH Leuven en Beerschot Wilrijk. De voormalige Rode Duivel, voor wie het zijn eerste job was sinds zijn ontslag bij het Russische Krylia Sovetov in oktober 2016, bezorgde de West-Vlamingen de promotie door in de finale van de Proximus League Beerschot Wilrijk te verslaan. Cercle had ook al de tweede periode gewonnen.