In de finale versloeg de Belgische vicekampioen zaalvoetbal de buren van tweedeklasser Antwerp in een shoot-out. Na de reguliere speeltijd was het 4-4.

In de halve finales schakelde Antwerp de Nederlandse ereklasser Dordrecht met 4-3 uit en won FT Antwerpen met 6-5 van Kortrijk. In de groepsfase had "The Great Old" ook al het onderspit moeten delven voor de zaalvoetballers. Toen was het verschil groter: 5-4.

Titelverdediger Lokeren sneuvelde deze keer in de groepsfase. Hetzelfde lot was Oostende beschoren.

Uitslagen: Groep A:

Antwerp - Oostende 6-3

FT Antwerpen - Oostende 7-3

FT Antwerpen - Antwerp 5-2

Groep B:

Lokeren - Dordrecht 3-3

Dordrecht - Kortrijk 7-2

Kortrijk - Lokeren 5-4

Halve finales:

FT Antwerpen - Kortrijk 6-5

Antwerp - Dordrecht 4-3

Finale:

FT Antwerpen - Antwerp 4-4 (FT Antwerpen wint de shootout)

In de finale versloeg de Belgische vicekampioen zaalvoetbal de buren van tweedeklasser Antwerp in een shoot-out. Na de reguliere speeltijd was het 4-4. In de halve finales schakelde Antwerp de Nederlandse ereklasser Dordrecht met 4-3 uit en won FT Antwerpen met 6-5 van Kortrijk. In de groepsfase had "The Great Old" ook al het onderspit moeten delven voor de zaalvoetballers. Toen was het verschil groter: 5-4.Titelverdediger Lokeren sneuvelde deze keer in de groepsfase. Hetzelfde lot was Oostende beschoren. Uitslagen: Groep A: Antwerp - Oostende 6-3 FT Antwerpen - Oostende 7-3 FT Antwerpen - Antwerp 5-2 Groep B: Lokeren - Dordrecht 3-3 Dordrecht - Kortrijk 7-2 Kortrijk - Lokeren 5-4 Halve finales: FT Antwerpen - Kortrijk 6-5 Antwerp - Dordrecht 4-3 Finale: FT Antwerpen - Antwerp 4-4 (FT Antwerpen wint de shootout)