1. Luis Garcia (Eupen) : op zijn 36ste de leider die het juiste voorbeeld geeft op basis van overzicht, sturing én traptechniek. Trapte driemaal een heerlijke vrije trap, waarvan de laatste op de kruising uiteenspatte. Een streling voor het oog.
  2. Mehdi Terki (Lokeren) : koppelt kracht en loopvermogen aan techniek en rust aan de bal. Ontpopte zich zo tot dominante factor op het Lokerse middenveld. Vormer en Simons bleken niet tegen hem opgewassen.
  3. Sofiane Hanni (Anderlecht) : de Algerijnse international mocht nog eens als nummer tien acteren en deed dat uitstekend, zowel bij het aangeven als zelf afwerken. Zijn herpositionering kan de sleutel zijn voor meer creativiteit in de Brusselse aanval.
  4. Uros Vitas (KV Mechelen) : vormt een moeilijk te ontwrichten tandem met Cocalic achterin. Speelde bijzonder sterk, zonder frivoliteiten, maar vol overgave. Scoorde bovendien twee keer op vrije trap, wat zijn team de zege opleverde.
  5. Soualiho Meité (Zulte Waregem) : was vooral in de eerste twintig minuten heerser op het middenveld. Zowel uitvoetballend als in de balrecuperatie bijzonder bedreven.
  6. Hendrik Van Crombrugge (Eupen) : sober en efficiënt bij zijn ingrepen, pakte een cruciale halve omhaal van Asare en stuurde op de juiste manier de verdediging.
  7. Sander Berge (Genk) : omnipresent in de balrecuperatie dankzij zijn fysieke kracht en zijn uitstekende positiespel. De jonge Noor lag met zijn slimme intercepties bovendien aan de basis van twee doelpunten.
  8. Mbaye Leye (Zulte Waregem) : zoals steeds intelligent bewegend en uitstekend met de rug naar doel spelend.
  9. Elton Acolatse (Westerlo) : telkens hij in balbezit kwam, ging de Charleroiverdediging aan het bibberen. Met zijn dribbels zaaide hij paniek en werd daar uiteindelijk ook voor beloond met een prachtgoal.
  10. David Rozehnal (KV Oostende) : schonk zijn ploeg de zege dankzij een doelpunt in de slotfase en stelde zo PO1 zo goed als zeker veilig. In verdediging terend op zijn ervaring.