Tegenstanders van het play-offsysteem zijn er genoeg te vinden. Voorstanders daarentegen... Juan Carlos Garrido verrast: "Ik ben een fan. Dat is geen cynisme, ik ben eerlijk. Dit is de mooiste periode van het jaar voor het Belgische voetbal. Noem mij een land waar nu nog zoveel spanning is! Elders verveelt men zich, al zes weken lang. Hier heb je in nagenoeg alle wedstrijden matchen op leven en dood. En dit zal ik ook zeggen als we volgend seizoen na de reguliere competitie eerste eindigen."

Ook als Club daarna met lege handen achter blijft? Garrido: "Dan is dat maar zo. Dit is een zeer attractief systeem voor spelers, fans. Het spel is anders, maar dat is zo in álle belangrijke wedstrijden, vanwege de spanning. Iedereen komt hier kijken, omdat het op dit moment de beste wedstrijden van Europa zijn. Of ziet u liever Dortmund-Bayern met twee reservenploegen?"

Het hele interview lees je deze week in Sport/Voetbalmagazine.

Tegenstanders van het play-offsysteem zijn er genoeg te vinden. Voorstanders daarentegen... Juan Carlos Garrido verrast: "Ik ben een fan. Dat is geen cynisme, ik ben eerlijk. Dit is de mooiste periode van het jaar voor het Belgische voetbal. Noem mij een land waar nu nog zoveel spanning is! Elders verveelt men zich, al zes weken lang. Hier heb je in nagenoeg alle wedstrijden matchen op leven en dood. En dit zal ik ook zeggen als we volgend seizoen na de reguliere competitie eerste eindigen."Ook als Club daarna met lege handen achter blijft? Garrido: "Dan is dat maar zo. Dit is een zeer attractief systeem voor spelers, fans. Het spel is anders, maar dat is zo in álle belangrijke wedstrijden, vanwege de spanning. Iedereen komt hier kijken, omdat het op dit moment de beste wedstrijden van Europa zijn. Of ziet u liever Dortmund-Bayern met twee reservenploegen?"Het hele interview lees je deze week in Sport/Voetbalmagazine.