Door de vele sneeuw in Brugge is de wedstrijd tussen Cercle en Club Brugge op het laatste moment afgelast. Het veld werd nochtans eerder tweemaal gekeurd en bespeelbaar bevonden. Door de plotselinge hevige sneeuwval kwam er echter nog een bijkomende keuring aan te pas, waarna scheidsrechter Joeri Van de Velde de wedstrijd definitief afgelastte.

Ook de competitietopper tussen Anderlecht en Zulte Waregem is afgelast. De partij tussen de nummers één en twee uit het klassement moest normaal gezien om 18u00 op gang gefloten worden, maar ook daar heeft de hevige sneeuwval heeft een stokje voor gestoken.

"Na overleg met alle partijen heb ik als Kalendermanager beslist dat de wedstrijd RSC Anderlecht - Zulte Waregem niet kan doorgaan wegens de barre winterse weeromstandigheden", klinkt het bij Nils Van Branteghem, de Kalendermanager van de Pro League.

Het is nog niet duidelijk wanneer beide duels ingehaald worden. (Belga/TE)

Door de vele sneeuw in Brugge is de wedstrijd tussen Cercle en Club Brugge op het laatste moment afgelast. Het veld werd nochtans eerder tweemaal gekeurd en bespeelbaar bevonden. Door de plotselinge hevige sneeuwval kwam er echter nog een bijkomende keuring aan te pas, waarna scheidsrechter Joeri Van de Velde de wedstrijd definitief afgelastte. Ook de competitietopper tussen Anderlecht en Zulte Waregem is afgelast. De partij tussen de nummers één en twee uit het klassement moest normaal gezien om 18u00 op gang gefloten worden, maar ook daar heeft de hevige sneeuwval heeft een stokje voor gestoken. "Na overleg met alle partijen heb ik als Kalendermanager beslist dat de wedstrijd RSC Anderlecht - Zulte Waregem niet kan doorgaan wegens de barre winterse weeromstandigheden", klinkt het bij Nils Van Branteghem, de Kalendermanager van de Pro League. Het is nog niet duidelijk wanneer beide duels ingehaald worden. (Belga/TE)